fredag 11. april 2008

Flower Power!Tidligere denne uken gikk jeg til storinnkjøp av blomster, fikk et akutt behov for fargerike blomster, så jeg kan late som det er sommer innendørs i hvert fall... ;) En blekrosa krysantemum, en vakker blå hortensia, rosa ranunkler og tulipaner fikk bli med meg hjem :) Jeg blir så glad når jeg har masse blomster hjemme, skal ikke mer til...!Det var litt dårlig lys å ta bilder i, så dere får bare unnskylde at noen bilder er litt uskarpe. (Jeg får burde kanskje bare late som det er en effekt jeg har gjort med vilje, hihi... ;)

Har også kjøpt noen frø som jeg skal plante i hagen, men de får vi jo ikke se resultatet av før om en stund.... Gleder meg allerede! I morgen går startskuddet for loppis-sesongen her, kan tro jeg gleder meg!!! Min bedre halvdel er av en eller annen grunn ikke like entusiastisk, kan ikke fatte og begripe hvorfor...?? Hmph. Men han skal værsågod få bli med, om ikke annet som bærehjelp, hihi... Jeg har lokket med at han får nystekte vafler der da, så da får han kose seg med en 10-12 vaffelplater mens jeg raser rundt og vifter med småpengene mine... ;) Så forhåpentligvis vil det bli laaange innlegg med alle mine fantastiske loppefunn de kommende dagene...! Men jeg kan jo like gjerne komme tomhendt hjem, så det er vel best å ikke love noe, kremt...Tusen tusen takk for alle de koselige kommentarene deres, jeg blir så glad for hver eneste en :D

God helg til alle!

5 kommentarer:

Marianne sa...

Lykke til på loppis-handel, det kan være moro. Jeg gjorde en impulsfangst på bruktstasjonen, et resirkuleringsprosjekt som kommunen har, og holder på å pusse opp et skap. Tror det blir kult. Ellers ser du jo at jeg fikk til litt med bildene, men det er kronglete og jeg har ikke klart fire sammen. Mye vanskeligere enn i Word.
God helg, ikveld er det fotballkamp og mannfolk i stua, tror jeg får sette meg oppe og sy litt : )
Hilsen Marianne

drömmen om vitt sa...

Hej hopp!
Vilka fina blommor, man längtar sååååå. Mysigt att kika in här.
Lotta:)

Maria sa...

Tak til dig :-)
For du gav mig lige et kæmpe smil på - jeg simpelthen elsker blomster, og jeg elsker de farver. Ahhhhh, kan næsten dufte dem.

Klem Maria

Ps: og god loppe-jagt.

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket vackert blommande inlägg och Anne katt är ju sååå söt! Mari.

Hulda sa...

Så nydelige blomster du har kjøpt. Du har tatt fine bilder av de også. :) Blomster må man ha, det forgyller hverdagen. :)

Related Posts with Thumbnails