torsdag 17. april 2008

Extreme krakk-makeover
Da har krakken jeg fant på loppemarked i helgen fått seg et lag med heftgrunn, og to strøk halvblank hvitmaling :) Må si jeg synes den ble veldig fin! (Før-bilde i innlegget under her, for den som ikke har sett det) Akkurat slik jeg hadde ønsket meg og sett for meg. Den har selvfølgelig blitt litt "shabbet" med sandpapir her og der. Jeg er litt usikker på hvor jeg skal ha den, da den egentlig var ment som et lite nattbord på gjesterommet. Men oliventreet som egentlig står i denne kroken, skal settes ut til sommeren, så da blir det tomt her. Så siden krakken ble så fin, kanskje den skal få stå der med noe fint oppå, og pynte opp litt mens oliventreet er på sommerferie :)Viser også denne fine store apotekervasen som jeg har kjøpt, den er så flott synes jeg... Gleder meg til å ha sommerens blomster i denne! :) Ellers er det loppemarked igjen til helgen, så da får jeg krysse fingrene for flere slike kupp ;)

Disse tulipanene er til alle dere, god helg alle sammen, og tusen takk for deres gode kommentarer, you make my day... :D

Synnøve

12 kommentarer:

Tove sa...

Krakken ble kjempefin! Og det ser ut til at den passet godt akkuratt der den står nå:) Og for noen flotte gulv du har også da, elsker hvitmalte gulv. Skal male gulvet ihele første etasjen når vi kommer hjem, men er litt usikker på fargen...er det helt hvitt du har??

klem

Prinsesse Elin sa...

Nydelig arbeid. Krakken ble fin den. Å apotekervasken gjør hele susen. Ønsker deg en fin fredag i vår været. Klem fra Elin:O)

Tea Kristin sa...

Krakken ble kjempefin, og den egner seg jo kjempefint som et lite bord for blomstene!! :D :D

EngleRommet sa...

Krakken ble kjempe FIN:)
Flott arbeid!
God helg:)

LoneK sa...

Hei
Krakken ble kjempefin!

Ha en fin helg!

Unknown sa...

Krakken din ble veldig flott.:-)

Jeg er glad for at jeg har funnet frem til bloggen din, for her var det mye inspirasjon.
Må bare si at jeg liker det kjempefine hekleteppet ditt veldig godt. Holder på med et hekleteppe i sterke farger, og da er det ekstra morsomt og inspirerende å se andre.

Håper det er greit at jeg kikker innom flere ganger, og jeg har også lagt deg til i min link liste.

NB: Jeg heter også Synnøve :-)

Maria sa...

Den krakk blev veldig fin. Og så har du "slidt" den på de helt rigtige steder. Den er rigtig sød.

God loppejagt i weekenden

Klem Maria

Marianne sa...

Så fiiint! God helg til deg : )
Hilsen Marianne

Fjordheim sa...

Så flott det ble. Fint med slike krakker. Har etpar slike selv. Du har en koselig blogg. Ha en god helg.

Anna Lisa sa...

Fine koselige bilder du viser. Du har mange fine ting å vise fram. Slike krakker er så søte. Man håper alltid på å finne en slik på loppemarked, den er praktisk for den kan brukes som et lite bord, som ekstra stol eller som en fotskammel...En praktisk klassikar:) Ha en fin dag. Klem

Kine sa...

Krakken ble kjempefin!!Vi har 4 slike på hytta,de er malt lyseblå,kansje de hadde gjort seg hvite ja:) Syns den gjorde seg i hjørnet der jeg!Ha en fin søndag,klæmm

Hulda sa...

Måtte smile da jeg leste om dine loppefunn, jeg er akkurat likedan når jeg finner skatter. ;) Kan liksom ikke dy meg, men kommer med små rop, hehe..

Du har jo virkelig funnet masse fint også. Og den krakken ble virkelig lekker nå når du har fått malt den. Jeg har en krakk som ser helt lik ut. Skikkelig fin slitt look du fikk til også. Syns bildene var flotte!

Related Posts with Thumbnails