fredag 18. januar 2008

Klar for helg!

Nå har jeg blogget i snart to uker, og jeg må si at jeg virkelig liker meg i denne verdenen...! Tenk at det er så mange som liker det samme som meg, og ikke minst så mange hyggelige mennesker man treffer på her! Så jeg vil bare takke for inspirasjon, (har plutselig svært mange prosjekter og idéer i hodet...), og for alle deres hyggelige kommentarer, det er så gøy å lese :) Og med dette bildet på total avslapning av stjerna på denne bloggen, ønsker jeg alle sammen en deilig og avslappende helg! :)(Og helt til slutt må jeg bare ta med en hilsen til Elin på Prinsessas lille verden, som ønsket seg en rosalakkert versjon av bilen under, til å ræse rundt i. Enjoy! Hihi...)

10 kommentarer:

elin1976 sa...

NEEEEEEI SÅ KUUUUUUL!!! Kan jeg kopiere denne å få ha den i sidemenyen på bloggen. Den var akkurat slik jeg ønsket meg:O) :O) :O)

Marianne sa...

Takk for hyggelig hilsen! Jeg synes også blogging er veldig moro, men det tar jo skummelt mye tid da! Kult å titte inn og se og lese hos masse flinke folk. Jeg er enig med deg i at det er inspirerende på mange måter, får masse gode ideer om både det ene og det andre: )
God helg til deg også, hilsen Marianne

Elises univers sa...

Hei hei, stilig bil, tror lille prinsessa her hadde bedt meg om å kjøpe en sli rooosa bil til bursdagen hvis hun hadde sett den der! (heldigvis mange år til hun fyker rundt i en sånn)
Jo det skapet det har romlet og banket, heldigvis en god stund siden det. Og nei jeg tuller ikke! Håper du får en flott helg! Bare å linke ivei... :-)

My little footprints sa...

Hei Synnøve!
Og velkommen til blogg-Landia ;) Alltid hyggelig å komme inn til nye bloggere! Og spesilet hyggelig er det jo når man har samme interesse!
Ønsker deg en fortsatt fin helg!
Klem fra Beth

Anonym sa...

grattis med splitter ny blogg
knegg

hilsen lilleblol

elisabeth sa...

Jeg tar en jeg også;)

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh är det lilla Anne katt som sover där, så söt!! Nejmen dengulliga bilen såg jas ju just hos prinsessan! En sån bil vill jag med ha! : ) Mari.

Marie sa...

Tapeten du såg hos mig kommer från Sandbergs tapeter.
http://www.sandbergtapeter.com/

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Marie

Mia sa...

Herlig bilde av Anne Katt! Hun er virkelig en stjerne! Og så koselig at du trives meg blogging, for det er veldig moro, og nokså avhengighets skapende... Og så deilig å bli inspirert av så mange flinke bloggere og blogger.

Ellie sa...

Finne det noe så avslappet som katter? Hun er virkelig nydelig. Utrolig stilig bil!

Related Posts with Thumbnails