lørdag 26. januar 2008

Det ble lysPå mer enn en måte! Vi fikk endelig hengt opp denne lysekronen, og jammen titter ikke sola frem i dag også...! Deilig! Denne lysekronen fikk jeg av mamma for en god stund siden, lenge før vi flyttet inn her i høst. Så det har vært litt tvil om hvor den skulle henges opp, men til slutt bestemte vi oss for å prøve i gangen, selv om den er lang og smal, og det ikke er så veldig høyt under taket. Men det ble kjempefint, gir et veldig fint lys og stemning i gangen :)

Ellers er det jo godt med helg igjen, denne uken har gått kjempefort. I går gikk kvelden med til det dere ser under her, en god kopp Chai latte, og Lev Landlig og Country Living... Da er det rene julaften her i stua...! Skal ikke mer til! Fortsatt god helg til alle! Synnøve :)

4 kommentarer:

Anna sa...

Vilken underbart vacker ljuskrona! Jag fullkomligt älskar sådanna:)

Så härligt det låter med sol, chailatte och mysiga inspirerande inredningstidningar! En riktig toppendag med andra ord:)

Kram
:)Anna

Lene sa...

Heei :)

Den lysekrona var nyydelig. Akkurat passe dillete og passelig enkel. Helt min stil. Du har inmari god smak :)

Ja, det hører to skjenker til spisestua. Denne i dette innlegget, og den lille jeg viste i forrigje innlegg. Vi har arvet den, og den er fra -30 tallet. Vi er kjempeglad i den :)

Ha en superfin lørdagskveld, og ei god natt etterhvert :)

elin1976 sa...

Når jeg ser bilder av interiørblader kjenner jeg at jeg skulle hatt kjøpt meg noen jeg også. Trenger litt påfyll av inspirasjon til huset akkurat nå. Har så lyst til å gjøre noe nytt men er ikke helt sikker på hva. Flott lysekroner. Jeg vil også ha. Det må være det neste på lista mi tenker jeg.
Ha en fin søndag:O)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nydelig bild av lysekrona, ble sikkert kjempefin i gangen !!

Interiørblader og god drikke- er et must!!

klem og god uke!!

Related Posts with Thumbnails