søndag 6. november 2011

Me too!


Oh yes, jeg måtte bare ha det! Hihi, her for et par uker siden kom endelig en corokia i hus ;) Denne planten har jo blitt så populær, og jeg lar meg nok påvirke...! (Jeg fant den til slutt hos Haukebø Blomster i Molde :)


Vet ikke helt hva det er med denne planten, for som en sa; den ser jo mer eller mindre død ut, hehe... Men jeg synes den er så spesiell, det er nok noe med siluetten til de nesten sorte greinene, og de bittesmå bladene... Kan ikke sette fingeren på det, but I <3 it! Den er rett og slett en IT-plante, knis... ;)


Her ser dere jammen tv'en også, i samme slengen! Den er jo vanligvis ikke spesielt bloggeverdig, men vi er ganske fornøyde med løsningen vi har nå, der den står på denne gamle skjenken :) Alt av spillere og ledninger er skjult bak dørene, vi borret hull på baksiden, slik at ledningene går ut der. Vi liker det! Det ser straks mye med ryddig ut. Dvd'er etc har også fått plass inni skjenken :)

God søndag!


3 kommentarer:

Monica sa...

Hei på deg.
Vist er Corokia plantene vakre, med sine sølvgråe blader ;)
Ikke nok med det.., de er faktiskt veldig enkle å ha med å gjøre også.., til tross for små blader, krever den ikke mye. Sånne planter liker vi ;))
Ønsker deg en riktig finfin søndag, og en glad ny uke!

En Gylden Middelvei sa...

Tror bloggverdenen begynner å smitte av på meg også. Ønsker meg virkelig en Corokia når jeg er innflyttingsklar jeg også! Den ender nok opp på julegave og innflyttingsgave ønskelista mi ;)

EMPRESA DE PINTURA EM SÃO PAULO sa...

ótimo conteúdo muito bem aplicado cada detalhe ficou perfeito...

Related Posts with Thumbnails