søndag 24. oktober 2010

Høstsol

 

I dag har vi gått lang tur i det fine høstværet, Peder duppet litt i vogna, og så dro vi hjem og stekte rømmevafler, nam! Etterpå var vi i hagen litt, så Peder skulle få utforske litt alt det spennende... Her ordner han opp i lyngen.


Peder har forøvrig blitt en stor gutt på 10 mnd! Han har allerede begynt å gå alene, hjelp! Jeg må innrømme at jeg sitter med hjertet i halsen av og til, når han "stormer" avgårde, hihi... Hadde jo belaget oss på et par måneder til med krabbing, men han har visst bestemt seg for at han ikke er en liten baby lengre ;)


Og i den anledning har han fått seg vinter/parkdress, og flotte ordentlige vintersko, som passer helt supert til en liten gutt som vil vandre og utforske litt utendørs nå. Prøvde å få noen bilder av ham der han gikk selv ute i dag, men det var ikke så interessant å gå på to bein nei, det var myyye mer spennende å sitte på bakken så klart! Der var det jo løv og andre spennende ting å utforske :)


Her er forøvrig et annet familiemedlem, som noen har etterspurt her på bloggen :) Anne Katt har det bare bra, og koste seg ute sammen med oss i hagen i dag. Hun går jo nesten i ett med fargene på høstløvet her ute, ikke alltid så lett å få øye på henne!


Så alt i alt har vi hatt en kjempefin dag i dag! Jeg mistenker litt at snøen lurer rundt hjørnet, så det er greit å få nyte disse kanskje siste fine høstdagene for i år...

Fortsatt god søndag til deg som er innom!

5 kommentarer:

Magdalena sa...

så deilige, nydelige høstbilder...
her ligger snøen hard og kald, ville heller hatt det slik i oktoberm slik du har det...
klem,magny

Hulda sa...

Kjempefine både Anne Katt og lille Peder. Så fint han ordner med lyngen. :) Flotte bilder av høstbladene. Ikke noe snø her nord i Harstad heller.

Mitt hvite hus sa...

Så koselige bilder...og så stor han er blitt... jammen går tida fort du...

masse flotte høstbalder å leke med..

Klemmer =)

4childrenorganic sa...

Herlige bilder av en søt liten kar som koser seg i løvet!
Hilsen Anna

hvorfor ikke... sa...

Hei Synnøve:)

Så herlige høstbilder, og for en "godklump" Tiden går...trodde du hadde enda baby, jeg...:)

Veldig bra tanke-refleksjon rundt shabby chic stilen, også. Jeg er så hjertens enig! men folk får nå henge ut hva de vil...Jeg liker den stilen, jeg...er veldig glad i farger, også, så no rendyrka er det ikke...kanskje mer "Wabi chabi"??? Tja? Det viktigste er at de som bor der trives:)

Ønsker deg en super duper uke, Synnøve!

Klem Torunn

Related Posts with Thumbnails