søndag 31. oktober 2010

Høstlige tekstiler


Jeg er ikke helt i julemodus enda nei, så jeg koser meg i stuen med høstens lune tekstiler... Jepp, jeg liker (som mange andre) å bytte ut tekstilene i stua etter årstiden :) Er så kjekt med forandringen det gir, uten de store grepene!


Her er et lite utvalg av det jeg har hentet frem fra skapet til høsten. Teppet som er heklet i bestemorruter, heklet jeg i fjør høst, mens jeg var ganske så gravid, det var jo kjekt å ha noe å holde på med da, mens man ventet :) Opprinnelig laget jeg først et lite vognteppe til Peder i disse fargene, men jeg syntes det ble så fint at jeg måtte lage et stort et også :) Dette teppet er forresten inspirert av et jeg så Mias Landliv laget i fjor (og hun igjen var inspirert av teppet til Livs Lyst) så her var jeg en liten hermegås :) Dette er forøvrig to kjempeflotte blogger, vel verdt et besøk, så ta en titt innom dem!


Det andre jeg vil vise dere her, er den fantastisk flotte puten med setesdalsmønster, den var min gode mamma så snill å strikke til meg i vår! Jeg er jo ikke akkurat noen racer selv med strikkepinnene, så da jeg så en lignende pute til salgs i en butikk, til en vanvittig pris, sa mamma at hun like gjerne kunne lage en slik til meg... Er det ikke greit vel?? Hihi, ikke verst når man har mødre med slik ferdigheter ;) Så denne puten har hedersplassen i sofakroken nå i høst!


Stolen er et loppefunn til 50 kr, den hadde en nydelig lys, lys blå farge som den har fått beholde. Kurven til venstre er kjøpt på Kid for en stund siden, i sommer har den vært fyllt opp med sammenrullede pledd og quiltetepper, men nå er den atter en gang fylt opp med ved :) Fyring i peisen på kalde høstkvelder er et must! Det vakre bildet er forresten bursdagsgave fra mamma, hun kjøpte to slike bilder til meg på en antikvitetsforretning i Danmark, det andre er av en pike med foldede hender :) De er så flotte! Bare rammene er jo gull verdt i seg selv...!

Nei, nå kaller sengen, jeg må si jeg er litt spent på når lille Pedersen vil våkne i morgen tidlig, etter at klokka er stilt, hjelp! ;)

6 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Så nydlige bilder du har tatt, og veldig fine ting du har laget.
Inspirerende!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Brocante sa...

Masse fine ting - jeg likte så godt puten som moren din har strikket!

liven sa...

Koselige bilder av høstlige saker!!
Elsker stolen!!
Nydelig pute som mamma har strikket.....og det samme med bildet!

ha en fin mandag Synnøve :o)

Mitt hvite hus sa...

Så herlige høstfarger... liker de brunlige tonene veldig godt.. mormorteppe ditt var kjempefint.. puten også...

en koselig høstkrk du har laget =)

ha en fin uke

klemme r

Magdalena sa...

dååån... så koselig, så nydelig... deilige tekstiler... flott stol som jeg har mak etil...
klemklem,magny

Fru Fly * Heidi sa...

Nydelige høstbilder som gir goood stemning! Ha en fin dag!:) Klem Heidi

Related Posts with Thumbnails