lørdag 6. februar 2010

Hvit vinterJeg tenkte jeg skulle forandre litt på det jeg hadde stående på kjøkkenbordet, litt forandring fryder jo alltids, ikke så mye som skal til :) Mens jeg dillet litt frem og tilbake med disse tingene, og lurte litt på hva jeg kunne legge til for å få litt farge, f.eks blomster i muggen e.l., så jeg plutselig at jeg syntes dette så ganske fint ut...! Jeg er ikke egentlig en helt "hvit" person når det kommer til interiør, jeg har litt farger i alle rom, på en eller annen måte, selv om det ikke er skarpe farger. Men jeg så at jeg likte egentlig det litt sobre uttrykket dette ga akkurat nå....Den hvite stolen er en av to slike på kjøkkenet, har blitt veldig glad i dem! Jeg fant dem på loppemarked, og fikk dem for en femtilapp :) Den ene fikk beholde sin lyseblå farge, mens denne ble malt hvit.Jeg har litt dilla på mugger kan man si, og dette er det nyeste tilskuddet i min lille samling :) Den er også å få i nettbutikken.Dette er gamle sandkakeformer, som også er funnet på loppis for en billig penge :) Synes de er kjempefine å ha telys i...Så slik ser det ut på mitt lille kjøkken for øyeblikket, kjenner jeg meg selv rett får jeg nok inn noe med farge etter hvert, men er jo kjekt å prøve litt forskjellig!

Ha en fortsatt god helg alle sammen!

6 kommentarer:

Lille Lavendel... sa...

Først og fremst GRATULERE med den lille, så vakker og fin han er!

Veldig koslig kjøkken, likte så godt gardinene dine at jeg har lyst å spørre deg om de er nyinnkjøpt og evt hvor? Jeg leter etter sånne skjønner du:)

Ønsker deg en god og deilig tid fremover med den lille!:O)

liven sa...

Så hvitt og lekkert hos deg!!
Kjempefine gardiner og mugge !!
Har bestillt noe hos deg.....håper jeg har det her før neste helg :o)

Ha en fin søndag :o)

Mitt hvite hus sa...

Virkelig flotte bilder ..liker det hvite..gardinene dine var flotte..muggen også..

ha enf in søndag

Klem Kerstin

Synnøve. sa...

Godmorgen.
Det ser ganske fint ut da spör du meg. Men eg må nok si at litt farge i form av en blomst trur eg at eg hadde fått på plass ganske fort.
Men forandring fryder sier man. Man må pröve seg frem til det man liker.

Håper at allt er bra med dere.
Her blev det kaldt under natta igjen. Nå er gradestokken på 17 minus. Men eg var ute en tur för 8 idag tidligt og det var så deiligt.
Så det blir nok en promenad litt senere.

Ha ei flott söndag nå.
Klems.
Synnöve.

Datt sa...

Så nydelig bord! Fantastisk! <3

Hulda sa...

Veldig koselig på kjøkkenet hos dere. Så fint med det hvite, gamle bordet, stolene og gardinen. Alt er gjennomført og vakkert. Og søt liten guttebaby du har. :)

Related Posts with Thumbnails