søndag 21. juni 2009

En myrt i sommerstuaFor en liten stund siden fant jeg endelig en myrt, har hatt litt problemer med å finne det i blomsterbutikkene... Har sett de et par ganger, men de har av en eller annen grunn vært fryktelig dyre. Men så fant jeg endelig en på Plantasjen, til 149,-. Så da fikk den flytte inn på stuebordet :) Nå er sommerstua mer eller mindre på plass, det vil si at puter og blomster som hører sommersesongen til, har kommet på plass :) Er så lett å forandre hele uttrykket i et rom med så små grep...! Den blomstrete puten i bakgrunnen sydde jeg selv i fjor, en av de første jeg lagde :)Jeg har to rosa pelargoner i vinduskarmen, og de har vært så flotte...! På det meste tror jeg at jeg talte 12 blomster på den ene, så de har vært en fryd å se på :)I dag ble været etter hvert ganske fint, så vi dro en tur på et brukt- og antikkmarked i nærheten. Det var en del fint der, men alt jeg syntes var interessant kostet skjorta, så det ble ikke noen kjøp i dag dessverre...Neste uke er det meldt at sommerværet endelig kommer hit, så krysser fingrene for at det stemmer :) Ha en fin uke alle sammen!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var flott! Ei nydelig sommerstue. Det gjør seg godt å skifte puter, tepper og andre tekstiler. Myrten var også fin, for ikke å snakke om pelargoniene. Jeg har tre store i kjøkkenvinduet.

Hulda sa...

Glemte å si at jeg likte rabarbrainnlegget så godt! Så gammeldags og fint med den gamle vekta, stolen og håndkleet.

moa sa...

hei -
..elsker myrt!
nydelige bilder fra deg -
fortsatt fin søndag!

moaklem

Datt sa...

Den puta du sydde var supersøt, flinkis! :D

Jess, finværet kommer nestte uke, gleder meg, det skal bli deilig! :)

Josefine sa...

Heisan:)

Myrten var flott! Og stuen din er en lys sommerdrøm.... koselig med rosa pelargonier i vinduet. Ja nå får vi bare vente på sommerværet, klem

Martes atelie` sa...

For en fantastisk sommerstemning. Fine bilder....nå skal jeg sjekke ut litt mere på bloggen din!! Ha en forsatt fin søndag. Stikker nok innom igjen jeg :)

Kine sa...

Sommerlig stemning i sommerstuen din!:) Myrten må utforskes,takk for tipset!!!Fin var den iallefall!
Ha en fin uke *klæm*

Related Posts with Thumbnails