onsdag 27. mai 2009

Ny stol!Vi har endelig fått oss en ny stol til terrassen :) Jeg har lenge ønsket meg en slags kurvstol der, men det hadde ikke vært så praktisk, siden vi ikke har tak over terrassen...Så jeg ble kjempeglad når jeg så at ikea hadde fått inn disse kjempefine stolene i plastrotting. Den ser jo ut som en ordentlig kurvstol, men de er jo så praktiske i og med at de er i plast, hurra! Syntes den gjorde seg kjempefint der ute, ga det lille sommerlige ekstra til uteplassen :)Over armlenet henger et quilteteppe i friske sommerfarger, synes det er så koselig å ha et par tepper og pledd ute på terrassen, til kjølige sommerkvelder. Nå er det jo meldt fantastisk vær og 25 grader til helgen, så spørs om vi trenger det akkurat da, hihi... Men fint er det i hvert fall! Dette quilteteppet har vi også til salgs i nettbutikken, og det er fortsatt 4 dager igjen av jubileumstilbudet vårt, med fri frakt på alle ordrer, for dem som ønsker å benytte seg av det :)Viser også noen bilder jeg tok tidligere her, av epletrærne ved uteboden vår. De blomstret så flott, at det var en fryd å se på. Nå er blomstringen allerede nesten over, men da får vi bare vente og glede oss til eplene som kommer etter hvert... :)Akkurat nå er det litt sånn annenhver dag sol og regn her, og i dag regner det. Men det skal som sagt bli kjempevær til helgen, så det gleder vi oss masse til! Da blir det nok grilling og kos på terrassen i hvert fall, og jeg skal sitte pal i den nye stolen, hihi...

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

9 kommentarer:

Camilla sa...

Oi, jeg visste ikke Ikea hadde sånne. Hmm, må nok ta en handletur ja! Takk for tipset!!

krinkelkroken sa...

De har jeg også, så praktiske og ikke minst fine;)
Skjønne blomstrende epletrær!
Her hagler det nå, veldig varierende vær, men til helgen lover de sommer;)

Datt sa...

Oi, har virkelig IKEA slike stoler? DA må jeg innom å se! :D

Sologbolig sa...

Kjempefin stol og praktisk. Vi har bare et lite tak over verandaen og når det regner fra alle kanter sonn som i dag, så blir jo alt vått. Så koselig det var i hagen din også. Uf, det er visst lenge siden eg har vert innom deg nå. Hyggelig var det iallfall.

Hulda sa...

Virkelig en supersøt kurvstol i plast, fra ikea. Den var flott! Nydelig teppe du har i den også. Flott blomstring hos deg. Og nydelige bilder.

Maliva`s verden sa...

Hei..grattis med ny kurvstol...den var kjempefin..Kan jeg spørre hvor mye du måtte gi for den?Maliva

Synnøve. sa...

Så kosligt det ser ut på verandan din med den flotte stolen.
Deilige bilder du byr på.
Håper at allt er bra ellers.
Hvordan nyter Anne Katt sommern nå da? Hun har det sikker kjempedeiligt.
Klems Synne.

Mitt hvite hus sa...

Så skjønn stol ...en kurv stol har lenge stått på ønskelisten min..Ikea...så smart med plast rotting da... det ble kjempelekkert med det nydleige pleddet...
Nyt dagen Klem kerstin

Lene sa...

Å, nå ble jeg glad. Har ønsket meg en slik stol lenge. Men har samme problem at det ikke er tak over terassen. Takk for tipset:-).
Lene

Related Posts with Thumbnails