lørdag 23. mai 2009

1-årsjubileum og fri frakt hos Lille Maison!


1. Nostalgisk vinglass, kr 39,- 2. Krakk i sink, kr 799,-

I disse dager feirer vi 1-års jubileum hos Lille Maison! Tenk at det allerede har gått ett år siden vi åpnet "dørene" i nettbutikken :) Det har vært et spennende år, med en bratt læringskurve, men jeg har ikke angret et sekund, selv om det har vært mange sene kvelder og mye jobb, med fulltidsjobb som grafiker ved siden av... :)


"Hei! Jeg ville bare få si tusen takk for kjempegod service og den nydelige lavendelsåpen som lå sammen med varene jeg fikk idag! Er superfornøyd med alt jeg bestilte, så her handler jeg gjerne igjen :0)
Vennlig hilsen Mona
"


1. Vimpel "Summer", kr 179,- 2. Hvit bordlampe, kr 329,-

Vi har jo hatt som mål å være blant de beste på både service og pris, og når man innimellom får utrolig koselige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, varmer det så klart veldig, og da tenker man at alt er verdt det, og at vi er på god vei til å nå disse målene! Takk til alle dere som har vist oss tillit, og handlet hos oss dette året som har gått, jeg håper virkelig at dette er noe som jeg kan få fortsette å jobbe med i laaang tid fremover også :) En stor takk til min kjære Monsieur Maison også, som med stor kunnskap og tålmodighet, både har driftet det tekniske ved nettbutikken, og løpt på posten i tide og utide, jeg hadde nok ikke fått til noe av dette uten ham... :)


"Hei! Leveransen har kommet, og tekannen og knottene var kjempefine. Takk for god service og hjertelig takk for den lille overraskelsen, -såpestykket! Koselig :)
Mvh Ingrunn Else"1. Gammeldagse klesklyper, kr 49,- 2. Bakebolle fra Lisbeth Dahl, kr 179,-

For å feire så må vi jo så klart ha noe ekstra til både eksisterende og fremtidige kunder, så for å jubilere, så er det fri frakt ut mai! Altså kr 0,- i frakt t.o.m. 31. mai! Og for de som ønsker å benytte seg av dette, har vi i tillegg noen godbiter under kategorien "Jubileumstilbud" i nettbutikken, så ta gjerne en titt der også... :)


"Heisann! Mange takk for de nydelige stolputene. Nå gleder jeg meg til å komme meg på hytta og få dem på plass på stolene! Ha en fortsatt fin dag. Og lykke til videre med butikken. Med vennlig hilsen Irene"


1. Glassklokke på stett, kr 269,- 2. Sinkbalje, kr 459,-

Så takk for følget så langt dette første året, vi ser frem til et nytt spennende år her hos Lille Maison... :)

13 kommentarer:

Hulda sa...

Gratulerer med 1 år som butikkeier. Du har jo mye fint i butikken også. Flott innlegg, likte de små tilbakemeldingene du har skrevet fra kunder. :)

Tove sa...

Gratulerer med jubileum! Guri så fort tiden går, at det er ett helt år siden du startet nettbutikken din.. Masse lykke til videre:)

klem

Ingunn sa...

Gratulerer med bursdag for butikken.

Klem ingunn :)

Hulda sa...

Ja, de putene jeg har på bloggen, har jeg kjøpt på Kid. Syns også de er søte. :) Her har det nettopp regna, men har vært fint vær tidligere i dag. Man må nyte det man får. :) Fikk støvsuga inne, når regnet kom. ;)

Crinoline sa...

Hei,Synnøve.Gratulerer så mye.Imponerende med full jobb+nettbutikk,men fint å ha en mann som støtte og hjelp.Skal ta meg en tur innom i løpet av uken.Lykke til videre.

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Gratulere med 1 års dag! Dere har nye flott i butikken! :)

liven sa...

Gratulerer med 1 års dagen:o)
Tenker det er kjekt men masse arbeid også!!
Du har jo masse fint her da:o)
Og god service med gratis porto ut mnd da:o)
var innom og kikket etter en mugge hos deg som jeg har sett tidligere.....en hvit med rødt på....som jeg ble helt forelsket i:o)
Men dessverre kunne jeg ikke finne den....var nok flere som har likt den ja!!

ha en fortsatt fin helg Synnøve:o)

Synnøve. sa...

Hei og grattulerer med 1 årsdagen. Håper det blir mange år til.
Klems Synne.

Mitt hvite hus sa...

Hei Synnøve..
Gratulerer med 1 årsdagen..så moro...Du kan væe stolt av deg selv som kan feire denne dagen..med mange fornøyde kunder...

Så utrolig snilt med fri frakt da...
skal kikke innom butikken din nå=)

nyt søndagen O=)
klem

Marianne sa...

gratulere med jubileum og lykke til videre!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så utrolig, er det virkelig ett helt år siden? At det er mulig ...tiden flyr!
Gratulerer så mye ! Håper butikken går så det suser , lykke til videre med driften.

Go`klem

Frk. T sa...

Hei Synnøve!!: )

Er det du som driver den flotte nettbutikken lille maison, det var jeg ikke klar over. Gratulerer med 1 årsjubileum, så gøy det må være!! : ) Nå skal jeg ta en titt innom, og du skal ikke se bort fra at det blir en liten bestilling fra denne frøkna!: )

Klem frk T

Anonym sa...

Hei Synnøve! Ser at du har lagt inn dette innlegget http://lillemaison.blogspot.com/2009/03/keep-calm.html
8 mars. Jeg synes det var utrolig fin plakat, men kan ikke finne den på allposters.com. Kan du hjelpe? Blir veldig glad altså.

Utrolig fine sider du har, og jeg skal faktisk bestille Keep calm fra nettbutikken din as we speak! :)

Kaia (kaia_jeanette@hotmail.com)

Related Posts with Thumbnails