lørdag 1. november 2008

Trekning og litt nytt!Ja da er spenningens øyeblikk kommet...! Trekningen av gavekortet på kr 300,- i nettbutikken Lille Maison er foretatt! Monsieur Maison stilte som vanlig opp som habil lappetrekker, og hans innsats var som alltid upåklagelig ;) Og den heldige vinneren av gavekortet ble.... (trommevirvel) Josefine! For meg er dette en forholdvis nyoppdaget blogg, men den er kjempekoselig, så ta gjerne en titt inn til henne her :) Gratulerer Josefine! Send meg en mail med adressen din på post@lillemaison.no, så sender jeg deg gavekortet i posten. Håper du finner noe som faller i smak i nettbutikken :)Endelig fikk jeg tatt noen bilder i dagslys igjen, siden jeg begynte litt senere på jobb i dag... Jeg har fått inn nye varer i butikken, og noen av tingene må jo bare få et permanent hjem her hos meg, hehe ;) Blant annet disse lekre vinglassene fra Lisbeth Dahl! Slike har jeg ønsket meg i evigheter, men aldri vært så heldig å finne dem på loppis e.l. (På mange svenske blogger ser jeg derimot at de stadig vekk finner slike glass, sukk...) Men dette får være nest best, de ser kjempefine ut, og ikke er de dyre heller :)Sheffield-knivene og norgesglasset har jeg derimot funnet på loppis, og også de søte sandkakeformene, som jeg bruker til telys på kjøkkenbordet. Og så måtte jeg ha enda en slik lysestake i fattigmannssølv, har 3 fra før, men har alltids plass til en til... ;)Så til slutt må jeg takke for alle lykkønskninger og gratulasjoner fra dere, det setter jeg veldig stor pris på! Jeg hadde en kjempefin bursdag :) Ha en fortsatt herlig helg alle sammen!

11 kommentarer:

silje-sin sa...

Åh, så mange fine ting! Fikk lyst på alt sammen jeg:) Ønsker deg en flott helg! klem fra silje. Så flott at du fikk bestilt deg julestrømper forresten!:)

Josefine sa...

Åååå tusen takk.. så kjekt!! Jeg pleier aldri å vinne noe, dette var utrolig overraskende:))Har fullt besøk her i heimen i kveld, sender deg en mail i morgen. Stor klem fra Josefine.

Magdalena sa...

oi, heldige Josefine!!
gratulerer til henne...


~ nydelige bilder du viser, synnøve...
og gleder med til du får trådsneller inn i butikken igjen~~~~
klem og FIIIIN søndag!
natti:)

liven sa...

Heldige Josefine:o)
Gratulerer til henne!!

Fine ting du viser:o)

Hulda sa...

Så herlig stemning, syns det ser fransk ut alt sammen. :) Glassene var virkelig lekre, fikk lyst på noen jeg også.

Tiril sa...

Heldige Josefine, skal inn å se på bloggen hennes.
Men her hos deg var der og utrolig mye vakkert.
Ha en fin søndag, titter nok inn her igjen.

Jorunn sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg! Hvis du kan hekle bestemorruter klarer du helt sikkert mange andre ting også, det er ikke så vanskelig ;0) Finnes forresten mange gode "hekleskoler" på nettet. Så fine ting du har kjøpt deg! Sandkakeformene er kjempefine til telys :0)

Lykkehuset sa...

Gratulerer til Josefine!... også må jeg passe på å si at denne bloggen er helt nydelig:-) Klem Beth

Synnøve. sa...

Hei på deg.
mange flote bilder igjen.
Må si gtattis til vinneren og. Kjekt å få så fine ting i posten.
Håper dere får en fin tirsdag.
klems på deg.
Synne.

pepperkverna sa...

Så nydelige bilder. Hege

Anonym sa...

Falt sånn for nettbutikken din at jeg måtte reklamere litt på min egen blogg. kjempe inspirerende nettside og blogg du har :)

Related Posts with Thumbnails