fredag 28. november 2008

Utedag!
Her har det vært kjempefint vær i dag, med knall blå himmel og rene vårstemningen...! Min kjære pappa er på besøk hos oss i helgen, så han hjalp til med å rake bort siste rest av løv som har blitt liggende. (Ser det er flere rundt om på bloggene som viser flotte vinterbilder med masser av snø, det er vi ikke i nærheten av her som dere ser..!)
Anne Katt måtte så klart hjelpe til ute, men hjelpen besto som vanlig mest av å løpe rundt omkring, og opp i trær etc :) Hun koser seg slik når vi er ute sammen med henne, så da må hun benytte anledningen og vise seg frem, hihi...
Dette er uteboden vår, den er jeg kjempeglad for at vi har. Her inne er alt hageutstyr etc gjemt unna. Den er nylig malt og shinet opp litt innendørs, så om vi får tid til å gjøre det ordentlig fint der inne etter hvert, kan det kanskje blogges om også.. ;)Og så har jeg endelig tatt frem symaskinen igjen, hurra! Den har vært sørgelig lite brukt i det siste, så det skal bli gøy å få bruke den litt :) Har en del stoffer som skal til pers, bl.a. disse som jeg nylig fikk fra Stoff og Stil, lin i forskjellige varianter. Har ikke sydd med lin før, så det blir litt spennende... Skal blant annet lage en pute og litt forskjellig av disse, håper å få vist det frem på bloggen etter hvert :)Ha en fin helg alle sammen, vi skal kose oss med far på besøk, og finne på litt forskjellig :)

Klem fra Anne Katt & Synnøve :)

14 kommentarer:

Josefine sa...

Hei! Så herlig dere har hatt det i dag da..nydelig vær. Og så kjekt å få besøk:) Så må jeg jo si at jeg blir nesten litt misunnelig på den uteboden din..så fin!! Veldig kjekt at du har tid til å sy, du får nok noen tøffe juleputer av den linen der.Kos deg med familien din og den skjønne pusen:)Ønsker dere alle en fin adventshelg, klemmer fra Josefine

Sologbolig sa...

Så deilig å ha sont fint ver på denne årstida. Her er det bare regn, regn, regn ! Men koser meg inne og syns det er deilig at det er helg. Ha ei fin helg du også .

Mitt hvite hus sa...

Jammen fikk jeg ikke et snev av vår stemning her hos deg0) Nydelig pus du har=)

Du bor skikkelig flott til ser jeg=)

Ønsker deg en fin helg=)
Klem Kerstin

Marianne sa...

Ha en knakende fin helg med pappan din! Det ser så hyggelig ut i hagen deres (selv i kjedelige november). Fikk akkurat pakke fra stoff og stil også, tar jeg ikke feil er det samme farge og lin som du har klar : )Jeg ønsker meg jo slike fine puter til spisestuestolene, og skulle gjerne kjøpt dem du har i butikken, men har lite penger om dagen og bestemte meg for å sy selv... Så var det å finne tid da : )Lykke til med dine sy-prosjekt, regner med at du viser fram!
Klem fra Marianne

sortekatt sa...

Fine fine Anne Katt, det er rart at katten bryr seg om vi er med ut eller ikke.De kattene vi har hatt har også elsket å være ute med oss, og nå har vår nye familie medlem,TINGELING,fått være ute alene(uten bånd)og hun ELSKER det:)Katter er herlige! Ha en flott adventshelg:)

Prinsesse Elin sa...

Herlige bilder og for en nydelig hage. Man skulle ikke trodd det var i november når man ser slike bilder. Å stoffet....sukk....jeg har ikke fått med meg at de har slike herlige striper. Nydelige. Å det er akkurat like lett og sy i lin som noe annet:O)

liven sa...

Så fine bilder!!
Nydelig vær hos dere da!!
Her er snøen borte vekk men det regner og er mørkt ute!!
skjønner godt at pusen koser seg her:O)

Ha en fin helg:O)

Magdalena sa...

ååhhh så herlig sted ,så herlig vær...
DEN uteboden, skikkelig sjarm... lucky you...

så skjønne katte bilder, anne katt,- så lurt navn,- ( men eg kunne ikke kalla pusen vår det, svigerinna heter anne katarina...)

håper du blir fornøyd med varene, pakka dem bedre inn nå.
eg er svært happy for det eg kjøpte fra butikken din , tenkte pynte i såpeverkstedet med sneller, med kunder trodde de var for salg... ( så gjett om snellene kom inn i huset ganske raskt...!)
ha en fin dag, vi regner bort....

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hi hi, må le, skjønne AnneKatt, klart hun må svinse rundt og virkelig vise seg frem..se på meg det der hehe.
Du så skjønt det ser ut hos deg da, nydelig vær, hadde trengt en dag med blå himmel uten kuldegrader her også, snøen er iallefall borte her så jeg lever i håpet om en "få vekk rusk og rask dag"! Boden ser flott ut, hva skulle man gjort uten et lite uthus?!
Kos deg i helgen, og ta deg en tur innom meg. Jeg feirer blogge 1-års dag, juhuuu!!!
Klem

Synnøve. sa...

Hej i sola.
Håper den er det ennå.
Her regner det nemlig...
Snön er borte för lengst.

Flotte bilder på Anne Katt.
Hun er så söt.

Symaskin ja... min står i garderobeskapet. I kartongen. Kan ikke sy...
Vill gå kurs.

Ha det nå gott og nyt lördagen.
Klems Synne.

CosiFanTutta sa...

Hei Synnøve, hagearbeid gir ikke meg gode vibber, hehe. Skuret ditt derimot skulle jeg gjerne hatt.

Rørende hjertestrømmen til Molly. Synd at det går så langt mellom familiemedlemmer, da!

Ha en fin, fin helg :o)

hvorfor ikke... sa...

Reine vårstemningen her også. Syrinen står i knopp...håper den kommer igjen til våren????
Flotte bilder av Anne Katt;)
Gleder meg til å se hva symaskinen tryller frem;)
God adventshelg og kos dere, koselig med pappabesøk.
smil Torunn

Tea Kristin sa...

Herlige bilder! :) Her er det 6 minusgrader og overskyet i dag, så det var deilig å se noen solbilder på morgenkvisten! :)

Marias skriblerier sa...

Skjønn pusekatt!

Related Posts with Thumbnails