søndag 9. november 2008

Travle dager...Hei alle sammen! Skriver litt i hui og hast her nå, før jeg må på jobb. Jeg må bare beklage mangelen på innlegg her, det er travle dager på jobb og med nettbutikken... Jeg får heller ikke besøkt dere så mye som jeg kunne ønsket, men lover å komme sterkere tilbake!! Snart har jeg fri igjen, og da skal jeg ta igjen alt det tapte :)Så da har jeg jo heller ikke fått tatt noen nye bilder her hjemme, (ikke at jeg hadde hatt noe å ta bilde av heller, alle prosjekter står på vent) så da viser jeg i stedet noen av de flotte tingene som har kommet inn i nettbutikken nå...

Julen har kommet til Lille Maison! Noterer meg med et halvt øye at julen har gjort sitt inntog her inne også, så jeg henger litt etter her, hehe... Ha en fin uke alle sammen, så "snakkes" vi snart! :)

19 kommentarer:

sortekatt sa...

Ja har på følelsen at det er travelt hos de fleste for tiden..og travlere skal det bli nermere jul:)Men desto viktigere er det å huske å slappe av innimellom:)Fine ting du viser, jeg har fatisk det fatet! Ha en finfin søndag;)klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Skjønne, skjønne saker, sukk!
Travle dager ja, tell me about it, håper de travle snart er over så det blir rolige dager opp mot jul. Omvendt, men helt ok om så blir he he.
Klem

liven sa...

Må inn å kikke litt hos deg:O)

Nydelige stolputer.......
koselige til jul:O)

Ha en fin dag og husk å kos deg litt også:O)

My home is my Castle sa...

Såå mye fint du har....
Og de stolputene er bare , unnskyld ordbruken hihi.. Men de er det !!!
Hadde jeg bare hatt noen stoler til overs så hadde jeg kjøpt.. ;)

Ha en fin dag og ta ,Karigodt vare p\å deg selv..

Klem

Hulda sa...

Vet hvordan det er å ha mye å gjøre, har heller ikke tid til alle blogger nå. Men, søndager jobber jeg ikke, så da er jeg iallefall innom mange, om ikke alle. Falt for det første bildet, så lekre gaver!

Tulip sa...

Koselige bilder.
Ja travle dager, og verre blir det nok fremover. Bare å trekke pusten dypt!!!

hvorfor ikke... sa...

Synnøve, Synnøve! Tusen, tusen TAKK...pakken er kommet!
Takk for sandkakeformen, den står på spisebordet med lilla telys og minner om at snart...snart!
Flotte ting du har fått inn i butikken!
Melkemugga som jeg fikk er veldig flott...helt dåne flott, den ser gammel ut. Jeg MÅ HA sånne talerkner også...fant det ikke i nettbutikken...kommer det?
Ha en hyggelig søndagskveld og gode arbeidsdager...kjenner til travelheten, ja...men så er det så veldig deilig når det kommer roligere perioder, etterpå.
Gode vibber og smil
Torunn

Magdalena sa...

herlige bilder....
rent og pent og vakkert....
fikk du mailen??

Mia sa...

Jeg skjønner at du har litt av hvert å holde på med, så da gjelder det bare å prioritere. Masse herlig du har fått inn i butikken din, virkelig julestemning her. Og jeg har også registrert at julen er i tankene hos de aller fleste bloggere... kanskje på tide at jeg også begynner å tenke på den...

Torunn sa...

En fin uke til deg også Synnøve!
Det er travelt her også og det går skikkelig på en halv snurr med blogginga :-)

Klem Torunn

Mitt hvite hus sa...

Skjønner du har travle dager=) helt nydelige bilder Synnøve=) Gleder meg masse til pakken kommer i posten=)

Ha en god uke Klem Kerstin

4 vegger sa...

Så fine bilder, får bare mer og mer julestemning jo mer jeg leter meg frem her i bloggeverden. Jeg er relativt ny her, og liker bloggen din kjempegodt! Håper det er greit for deg at jeg linker deg? Ta gjerne en titt innom :)

hvorfor ikke... sa...

Takk skal du ha Synnøve...ja, det er absolutt verd å vente på...så gi meg et lite pip. Ha en god arbeidsuke!
smil Torunn

Synnøve. sa...

Så fine pakker du har på bilden.
Broderer en julekalender som naboens småtroll ska få.
Håper du ikke stresser for mye nå da. Som vi damer pleier å gjöre.
Klems Synne.

Josefine sa...

Hei:) Så fine ting du har fått inn. Du kan tro jeg har kost meg i nettbutikken din nettopp....sååå mye herlig det var her. Ønsker deg en fin uke, stor klem fra Josefine

CosiFanTutta sa...

Heisan, jeg synes du har mange flotte innlegg!! Blogging skal ikke være et maratonløp, hehe

Nå må jeg ta en titt på nettbutikken din, lenge siden sist. Min søster har fått mange forespørsel om vognteppe du laget. Til og med helsesøsteren spurte :o)
Håper det bety mer besøk på nettbutikken din. Det har du fortjent, siden du gir så god service

Ha en fin, fin helg!

Klemmer

Tove sa...

hihi, nei det er ti år siden jeg var 19 gitt:) Veldig dumt at du ikke kan den helgen da, men vi får kanskje anledning i januar, messa i Danmark.. Tror jeg skal klare å komme meg dit, hva med deg?

klem

Tove sa...

Glemte å si at ja, Hannah snurrer på håret sitt. Det er som en ren refleks, så fort hun koser seg begynner hun. Det gjelder også når hun spiser.. så her må håret vaskes ganske ofte:) Hun har faktisk gjort det fra hun var veldig, veldig liten. Før hun fikk hår selv, sikkert halvannet år, brukte hun mitt hår istede:)

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, nu var det ett tag sen jag kikade in här men oj, oj så fin din blogg är, alltid så mycket vackert och jag har ju helt missat din webbutik, så läcker den är, så mycket fint!! Jag kikar in snart igen! Mari.

Related Posts with Thumbnails