søndag 23. november 2008

Søndagspyssel...Hei igjen alle sammen! Jeg lovte mer action på bloggen her fremover, og det skal jeg prøve å overholde ;) Har ikke blitt kreert så mye her enda, min første frihelg på en måned har gått med til turgåing, rydding og vasking, og ikke minst aaavslapning... Hehe, det trengtes ;)Så det eneste jeg har fått puslet litt med i dag, er disse fyrstikkeskene. Jeg dekorerte noen for en stund siden også, dem kan du se her, men disse har da fått et rødere og litt mer julete papir på seg... Det røde gjør sakte men sikkert sitt inntog her hos meg også, ettersom adventstid og jul nærmer seg. Jeg er ganske tradisjonell i så måte, med rødt, hvitt, grønt og sølv som julefarger her i huset :)Har lagt noen pepperkaker i et Norgesglass, lett tilgjengelige, nam...! ;) Disse er da ikke hjemmebakte nei, så langt har jeg ikke kommet i forberedelsene! Blir nok noen julekaker og litt konfekt etter hvert, men ikke riktig enda... Denne kammerstaken synes jeg er så koselig, kjøpte den for leeenge siden, og husker ikke engang hvor jeg fikk den fra. Er litt morsomt å tenke på, som Monsieur Maison nevnte ved middagsbordet i dag; "Tenk at i gamle dager, om man f.eks måtte på do midt på natten, så gikk de rundt i huset med tente lys i slike staker...!". Rart å tenke på for oss, greit å bare kunne skru på en bryter om man må opp på svarte natta, hihi ;)De flotte gamle linhåndklærne fant jeg i en snurrepiperibod i sommer. Og så har jeg blitt utfordret av denne kjekke damen! Og den tar jeg så klart på strak arm ;)

Tallet er 4!

4 jobber jeg har hatt:
Solgte kassetter på et kjøpesenter (første sommerjobb som 13-åring :)
I bokhandel
På Platekompaniet
Grafiker

4 filmer jeg kan se om og om igjen:
Hm, det er egentlig ikke så mange! Jeg ser sjelden filmer mer enn 1 gang... Men noen favoritter:
Little Miss Sunshine
Stranger than fiction
Kill Bill 1 & 2
Dirty Dancing så klart, en vinner fra ungdommen...!

4 steder jeg har bodd:
Molde, Oslo, Leeds og Montpellier, en salig blanding ;)

4 TV programmer jeg elsker:
Her er jeg ganske enkel, knis... Ser ikke så mye på TV, men bortsett fra nyhetene er det som oftest disse seriene jeg får med meg... ;)
Åndenes makt, Top Model (amerikansk versjon), Frustrerte Fluer og Brothers & Sisters

4 steder jeg har vært på ferie:
Hellas, Danmark, Frankrike og Nord-Afrika

4 web sider jeg er innom hver dag:
Sjekker mail, bloggen, Aftenposten og nettbutikken

4 steder jeg ville vært nå:
På en strand, hjemme hos mor/mormor, på kafé med gode venninner, eller akkurat her jeg er nå, hjemme, og ser bort på mann og pus som sover middag sammen på soafen... :)

Det var litt om meg, jeg sender denne videre til Josefine, Tine, Cosifantutta og Frøken Fryd. (Kanskje dere allerede har fått den også, men jeg prøver lell!)Denne skjønne broderte posen med klesklyper har jeg fått inn i nettbutikken, har sett lenge etter slike klyper, så jeg beholdt en selv også... ;) Ha en finfin søndagskveld alle sammen, vi "ses" snart igjen :)

15 kommentarer:

Hulda sa...

Så utrolig fint innlegg! Virkelig flott med den hvite kammerstaken, håndkleet og stolen. Fine fyrstikkesker også. Og så likte jeg så godt pepperkakene i glasset. :)

Anonym sa...

Den kammerstaken fikk meg virkelig til å minnes hytta da vi var små:D
Innlegget ditt fikk meg til å tenke på at det er på tide med juleforberedelser. Folk i rundt meg syns det er for tidlig, men nå føler jeg det er greit å begynne så smått:)
Ha en fin kveld!:)

Ingunn sa...

Så utrolig hyggelig innlegg!!;)Skikkelig koselig å lese å se på bildene dine!Så fin den posen til klesklyper var da!

Håper du har koset deg i helgen!

CosiFanTutta sa...

Heisan, kjekt å bli bedre kjent med deg!

Den klypeposen skulle jeg hatt :o)

Klart jeg tar utfordringen, kan ikke huske at jeg har fått den (hvis noen blir fornærmet nå så beklager jeg det!) :o)

Ha en fin kveld med pysleriene dine!

Jorunn sa...

Så koselige og nostalgiske bilder hos deg! Bringer fram julefølelser her ja.. Morsomt å lese svarene på utfordringen, på mer enn en måte ;0) Ikke for å erte deg altså, men det var en ganske artig "skriveleif" der. Du liker å se på Frustrerte FLUER? Hi hi hi!

Maria sa...

Dejlige billeder :-)

Jeg tager gerne mod udfordringen, og vil tage den i løbet af ugen :-)

Klem Maria

Haust sa...

Fine fyrstikkøskjer og fine bilete! Eg har ikkje så mykje raudt til jul her heime, men synest det er utruleg flott med raudt hos deg!

Ha ei god veke! :)

sortekatt sa...

Ja vasking og rydding må til, det skal jeg prøve på i morgen..Hadde håpet å gjøre det meste før neste helg,når det skal Pyntes,ja Pyntes med stor P!Kjempe koselig innlegg,liker meg her hos deg:)Ha en fin kveld,klem

Josefine sa...

Hei.. Så koselig innlegg! Hvitt og rødt er så nydelig,.. og den lysestaken var jo bare så søt og nostalgisk.Lurt å ha pepperkaker på glass, pynter så fint opp:)

Jeg tok den utfordringen for noen innlegg siden (tror det var under tema julevask).Likevel veldig koselig at du sendte den videre til meg:) Artig å lese om deg!
Ønsker deg og familien din en superfin uke, klemmer fra Josefine

Anita sa...

Så koselig, og nydelig julete innlegg! Fyrstikk eskene ble veldig fine, og kjøkkenhåndkleet over stolen er bare så fint!! Ser at julen sniker seg inn her også! Bare kos det da, for når januar kommer er jeg sååååååå fornøyd og alt går ut! Kos deg!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Veldig veldig kosete innlegg, ble helt avslappet her jeg sitter.
Søndagen er en herlig dag, ingen tvil om det.
Nei , ikke særlig jul hos meg heller, bortsett fra pepperkakehusene da, hi hi.Deilig å være ferdig med den jobben kan jeg si deg. Neste helg blir det bare pynting og kos på kjøkkenet.
Her er det kun kjøkkenet som får julerenovering til første helg i advent, resten får vente til siste uken før jul. I allefall pleier jeg å ha det slik.
Klem fra meg.

Synnøve. sa...

Hei.
Nå er det mandagsmorgon.
Liker meg veldigt godt hos deg. Det er så fint med dine små ting. Den flotte lysestaken er så nydelig.
Ser mye kosligere ut med pepperkaker i ett norgesglass en i boksen. Kanskje eg ska bytte og gjör slik eg og.
Her sitter eg og ser på termomtern. Det er nesten 10 minus og sterk vind. Vill ikke ut idag i det hele tatt.
Men må nok det. Posten og avisa må en ha.
Nå får du nyte en flott mandag. Gi Anne Katt en go klapp fra meg og.
Klems Synne.

Torunn sa...

Nydelige, inspirerende bilder! Det er jo ikke så lett med action på bloggen i disse travle tider. Selv sliter jeg noe skikkelig med å følge dene oppjazzingen av julen som foregår her inne.... Har et par andre ting å drive med også ;-)

Klem

liven sa...

Heisann!!
så fine bilder hos deg:O)

Jeg elsker fine kjøkkenhåndklær og dette var jo bare døøødsfint:O)
Må innom å se i nettbutikken din!!!

Ha en fin dag:O)

Metteflette sa...

Nyyyydelig! Blir i julestemning jeg :-)
Har sendt deg mail! Klem fra Mette

Related Posts with Thumbnails