onsdag 19. november 2008

I'm alive!Bare et lite livstegn herfra i dag, slik at dere ikke tror jeg har forsvunnet fra jordens overflate, hehe... Jeg har kommet meg helskinnet gjennom nok en overtidsrunde, føler meg som en vrengt strømpe akkurat nå, men nå er det takk og lov over for i år...! Bloggen har dessverre fått lide litt under dette, men snart skal ting være på stell her inne, hurra! :) Jeg gleder meg til å blogge igjen, tror dette er den lengste "pausen" jeg har hatt siden jeg begynte... Gleder meg også til å ta meg god tid på bloggene deres, selv om jeg jo har vært innom snarturer her og der, uten å legge igjen noe særlig spor etter meg...

Har ikke så mye å vise fram her enda, men håper at kreativiteten skal blomstre her hjemme, og huset må så klart "bloggifiseres" så det holder, etter mitt fravær på hjemmebane siste måneden... :/ Monsieur Maison gjør sitt beste så klart, men han gjør også bare det mest nødvendige, pynting og dandering og smårydding er nok ikke hans sterkeste side...! Så her må det et krafttak til, hihi ;)Har bare et par bilder som ble knipset i full fart i et svinnende dagslys, og de viser to av tingene jeg skal bedrive nå, nemlig å lese gjennom julebladene som jeg ikke har rukket å se på engang enda (jippi!!! Elsker julebladene! De er alltid så proppfulle av inspirasjon og gode ideer) og et juleteppe i bestemorsruter. (jada, jeg har planer om å lære meg å hekle noe annet enn ruter snart, men jeg måtte bare ha et til i julefarger ;) Dette teppet begynte jeg på i sommer for å være ute i god tid, men jeg har faktisk nesten ikke hatt tid til å hekle noe på det i høst, sukk... Så det spøker for juleteppet, får se hvor langt jeg kommer.

Så det var bittelitt fra meg i dag, håper å komme snarlig tilbake med mer spennende saker :)

12 kommentarer:

Maria sa...

Hvor dejligt at se lidt til dig igen. Og sikke en masse du jobber, godt det er ovre for i år da, så du kan jule og hygge og nyde lidt af livet igen.

klem Maria

Ps: jeg har udlodning inde ved mig, ta dig et kig :-)

by Siv sa...

Nice nice nice. Såååå flotte farger!!!
Jeg holder jo på med sengeteppet som jeg hermer etter deg på (eeeeelsker ditt). Men jeg har pålagt meg selv pause, må prioritere julegaver, julepynt, kursing til ny jobb +++ oi barna + mann da hehe. Så det er det første jeg skal begynne med til neste år :)
Det blir nok en Bergensjul dessverre!
Jeg har kjøpt det øverste bladet, MYYYYE fint :)
kos deg masse masse snuppa!
Snart komme kælen hjem fra jobb, og da blir det pizzabaggiser. JA det er sent på kveld men kos må man ha!
Ha en finfin kveld
*Siv*

Josefine sa...

Hei:) Så fine farger på teppet..skikkelig tøft var det.Jeg syr masse, men har faktisk aldri heklet.Er så misunnelig på dere som lager disse koselige bestemors rutene. Tror jeg må prøve meg på det en vakker dag.Pass på deg selv i denne hektiske tiden! Godt at du tar deg litt pauser og koser deg med fine blader. Klemmer fra Josefine

Mitt hvite hus sa...

Nydelig lappeteppe.O= Likte fargene utrolig godt=)

Tusen takk for gaven du sendte med trespolene jeg kjøpte hos deg. har hatt det temmelig travelt jeg også. Blir liksom liggende etter med innelggene mine.

Ønsker dge en fin kveld kLem Kerstin

Ingunn sa...

Det blir spennende å se hvordan det juleteppet blir seende ut!Ser skikkelig fint ut!;)

Hulda sa...

Fint å se at du er på bloggen igjen. Det teppet var jo virkelig nydelig, blir flott til jul, håper du får det ferdig til da. Det svenske bladet, som det står jul på, er det Allt i hemmet? Er det en julespesial?

Synnøve. sa...

Hej der.
Velkommen igjen ;D
Så flott bestemorsteppe det ser ut og bli. Kan ikke hekkle eg.
Nyter andres arbeid istaden.
Her har vi nå fått litt snö. Har 5 minus nå. Deiligt.

Ha nå en forykende torsdag.
Klems Synne.

sortekatt sa...

Hei der var du:)hehe.Enig,jeg å elsker julebladene...huff det blir endel av dem ja.Når faktisk en kunne tatt frem de fra ifjor...de er ikke så ulike...Men men det er jo ikke gøy hihi:)Nydelige ruter!Jeg holder og på med ett..litt langtidsprosjekt tror jeg nok..Ha en fin dag,klem

Magdalena sa...

hei,- ja vil trives best når du er her med oss...
nydelig juleteppe, flott laget ,og goood idè!
klem til deg~~~og fiiin dag!

elisabeth sa...

Hellu på du:)
Har en liten utfordring til deg, siden jeg ennå ikke har klart å svare på din ang. en farge i huset...hihi, men jeg husker det akkurat sånn innimellom, men ikke lenge nok til å få det på bloggen...puh!

Jeg også elsker julebladene, og det er DA jeg kjenner jeg blir råstressa for alt som står helt på halv åtte og uferdig, så her må noen kjappe løsninger til...sånn i nøden;)
Bare gi meg en lys ang putene du når du har de, det ser ut til det drøyer litt med kjøkkenet, men hvis det er greit kan jeg si når det nærmer seg og hva det blir til:))

Kos deg og SLÆPP OFF!

Reginas Cottage sa...

Hi
Your Granny sqare looks wonderful.
Beautiful colours.And this Magazin
looks very interesting.
Have a nice week!!!!
Hugs,Regina

pepperkverna sa...

Nydelige lappeteppe! Hege

Related Posts with Thumbnails