mandag 13. oktober 2008

Babyteppe, men ingen baby...!Jeg har heklet et maken vognteppe tidligere til en venninne som fikk ei lita pie for en stund siden. Men nå har jeg heklet et til, uten at det er flere på vei :) Som jeg vet om da...?? Hihi... Er jo greit å ha litt å henge fingrene i, så dette er lagt ut for salg i nettbutikken :)Dette i blått heklet jeg nylig til denne trivelige damen, som trengte et til en liten gutt som var på vei... Heldigvis valgte han å ta seg goood tid, slik at teppet kom i hus omtrent akkurat da han var på vei ut...! Bra timing må jeg si, han blir nok en punktlig liten herremann vil jeg tro ;)

Om noen har lyst til å lage noen lignende selv, finnes en oppskrift her. Jeg bare varierer farger og mønster på lappene etter hva jeg trenger. Disse vognteppene er jo ikke så store, så de tar da heller ikke så lang tid å lage :)

Så, er det på tide å clean out my closet...! Har fått flere awarder, som jeg har vært aaaltfor treig med å sende videre! De fleste kom midt i en litt hektisk periode her, og da gikk det dessverre i glemmeboken :/ Men, nå er oppgjørets time kommet! De fleste har sikkert fått disse allerede, men det stopper ikke meg ;) Jeg kjører i gang:Denne flotte awarden fikk jeg fra Bestefars Verksted, tusen takk! Den vil jeg gjerne få gi videre til denne inspirerende damen, som er kjempekreativ og lager de kuleste puter som nok snart er til salgs over hele verden ;)Denne fikk jeg av Garden Angel, tusen tusen takk for den :) Denne vil jeg gjerne få gi videre til denne kreative damen, som blant annet lager de vakreste kort som hun selger i bloggbutikken sin :)


Denne fikk jeg fra Litt av mitt, tusen takk til deg :) Og denne må jeg gi videre til denne aktive damen! Tusen takk for at vi får følge med på "reisen" din mot et helt nytt, gammelt hus, og for at du underholder oss godt (og hyppig!) på veien dit ;)Denne kom flyvende fra Livet er heeerlig i vest, tusen takk for snille ord! Er veldig glad du begynte å blogge! Det er vel du også...?? Hihi... Denne gir jeg videre til denne fargerike jenta, som alltid har vært en av mine favoritter ;)Fifi's Blog Love Award fikk jeg fra den godeste Molly, takker og bukker! Den går videre til alle på linklisten min, som takk for all inspirasjon og gode kommentarer dere gir :) Uten dere hadde ikke bloggingen vært det samme!Jeg er stiv og støl etter en laaang tur i Bærumsmarka i går, (Oslo kan så vidt skimtes i det fjerne her på bildet) så i kveld blir det snop og sofaen på meg, hurra! (Man må da veie opp for denne utidige sprekheten vel...? ;)

Ha en herlig uke alle sammen! :)

15 kommentarer:

Solveig sa...

Så fine tepper:)
Du er virkelig flink.
Herlig det ser ut der du har vært å gått tur:) Flink du da.

Ha en fin fin mandags kveld:)

elisabeth sa...

jA, SÅNN SPREKHET I TIDE OG UTIDE, GÅR JO BARE IKKE AN...HAHAHA
caps lock...jeg blir gal!

Anyway, nå skal jeg ut på en liten tur, bare vente til trollungen sover dypt nok til at storebror kan tåle 10 minutt alene med dem...hehe;)

Flisene må nok fortolles inn, men det kan du ta gjennom butikken din;)
Flisene er råkule, og er nå veldig glad for at vi tok de...ser ut til å bli veldig bra:) kJAPT LEVERT OG ALT! Bares psør hvis du lurer på noe mer;)

Ellers takker jeg dypt for award, og tror jammen meg det har samlet seg litt opp i mitt skap også...sammen med en favorittfarge i huset...iiiiik;)
Ja, da er det bare å komme seg ut på tur, og gå så rumpa blir stram og fin...hihi:)
Tjo og hei fra Moooooi:)

elisabeth sa...

Fader glemte helt å nevne de lekre teppene!!!!!!!!!!! Jeg skulle gjerne hatt bruk for et slikt et jeg;)

Ingunn sa...

Det babyteppet var utrolig fint!hadde jeg hatt ei lita ei skulle jeg ha kjøpt det ja!;)

hmmm.....kanskje jeg skal kjøpe det å spare det!!!?hmm....

God kveld!;)

Tove sa...

Tusen, tusen takk! For award og de koslige ordene:)Har blitt veldig dårlig til å skrive om awardene i bloggen, men med tusen ting å gjøre har det desverre betydd at jeg har måttet "nedprioritere" det. MEN det betyr ikke at jeg ikke blir hoppende glad!!

Og, ja vogntepper er kjekt:) Har heklet et den siste uken jeg også. Sitter å hekler ca halve tiden butikken er åpen,Så jeg får gjort en del. Det er en eldre dame som så i vinduet at jeg satt å heklet så hun kom inn. Vi ble stående å prate om hvor fryktelig kjedelig det var å feste tråder, forskjellige teknikker osv osv. To dager etter kom hun innom igjen, og hun hadde med seg en stor pose med flere selvheklede tepper, hun hadde tatt dem med til byen for å vise meg! for å inspirere til nye tepper og for å vise forskjellige teknikker! Utrolig koslig av henne, og virkelig til inspirasjon også. Flotte tepper som var veldig enkle og raske. I tillegg fortalte hun at ikke likte å kjøpe garn, hun pleide å kjøpe strikkegensere på loppemarked å rekke dem opp! Er så morsomt å treffe slike mennesker, det er en av gledene ved å drive en litt "spesiell" butikk, men jeg kommer nok til å fortsette å kjøpe garn selv.. Og nå har jeg også, oga henne et klart inntrykk av det neste teppet jeg skal begynne på. ( selv om jeg egentlig er litt lei av tepper.., har heklet tepper, mange tepper hittil i år)
Nå må jeg gå inn i butikken din å se på prisen du har satt..., ikke lett å prissette e timene som ligger bak et slikt håndarbeid..

Igjen, tusen takk for award! Og du har også vært en av dem jeg MÅ innom å kikke hos hver dag:) ESå absloutt en av mine favorittblogger!

Klem

Ingrid sa...

Hei! De teppene er bare sååå nydelige! Har lyst til å lage et selv, hvis jeg får ånden over meg en dag.. er så mye å henge fingrene i. Ha en fin kveld!

Kaffekos sa...

Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min. Det er bare vannbasert maling jeg har brukt på kommoden, så ja det er nok mulig at en annen type maling kunne dekket bedre. Mmm, jeg får se hva jeg finner på.
De bestemorsteppene dine var bare rålekre. Og tusen takk for du deler oppskriften med oss.
Ha en fortsatt fin kveld!
Anne fra Sofieshus

Hulda sa...

Takker pent for koselige ord og award. :) Syns det var en smart måte du har delt de ut på, ved bare å skrive denne damen, da må man bare inn og kikke for å se hvem det er. :)

Flotte heklatepper, likte spesielt det i rosa farger. Men, begge er nydelige. :)

Marianne sa...

Kjempesøte tepper! Selv har jeg tatt fram Per Spokgenserprosjektet etter sommeren, men lagt det pent fra meg igjen. Nå går det i prinsessekronepannebånd! Litt mindre komplisert, da kan jeg faktisk snakke samtidig som jeg strikker : )
Og Strofen stakkar han ligger ved siden av meg på pulten og puster gjennom nesa. Han er kronisk snørrete (og da snakker vi snørr!) og blir ikke kvitt øyekatarren heller. Uff, en skikkelig syking, men selvsagt sååå søt. Og bank i bordet ingen uhell under trappa eller andre steder : )
Hilsen Marianne

CosiFanTutta sa...

Hei, har desverre ikke et jentebarn på vei, hehe, selv om det er skikkelig fint det også.

Mor tok bildet av gutten til avisen med vognteppet på så nå får du reklame i Bergens Tidende, eller var det BA??

Her var det mange fine bloggere som fikk award! Sikkert velfortjent!

Bloggtreffet var kjempekoselig!Det er vel bloggtreff i Oslo også innimellom?? Littegranne skummelt også,da, som sånn blind date

Ha en fin, fin dag!

by Siv sa...

Helluuuuu
De er så fine de teppene dine, elsker det jeg lagde selv og. Det gikk så fort. Må ha heklestopp på det store nå, prioriterer julegavelaging til altfor mange hihi. Har planer om å bli ferdig med gaver før 1 desember, da begynner jeg på jobb ijgen etter mammaperm i 2 år, oioioi. Tror jeg ser en ganske kaotisk desember måned der fremme ja :)
Er glad jeg begynte å blogge ja, det er kjekt å ha noe å se frem til på enslige kvelder med mann på jobb!
Kjekt på bloggetreff, din teppekjøper var en utrolig koselig og sprudlende dame :)
Ha en super kveld!!!
*siv*

MODERN COUNTRY sa...

Teppene er virkelig flotte Synnøve! Duse og nydelige i fargene. Du er så dyktig.
Det er avslappende og kos å sitte og hekle, skulle bare ønske jeg kunne mer enn å lage firkanter. I går så jeg fine brødkurver som var tovet i tillegg, det hadde vært fint til Jul! Gratulerer med Awarder, du er verdt hver eneste en! Du inspirerer meg så mye med din entusiasme.

Kos deg i kveld!
Aina

Magdalena sa...

vidunderlige tepper.... har prøvd meg på det der, men blir ikke noe pent...
ser du har trespoler/ sneller, skal bestille hos deg idag, men MÅ til byn nå, så hold av tre stykker til meeeeeeeg....

hvorfor ikke... sa...

Gratulerer med awarder Synnøve. Dem er virkelig fortjent;)

Kjempe søte babytepper du har laget.
ha en strålende kveld!
smil Torunn

Maria sa...

Tuuusind tak for earden, og for de fine ord :-)
Som altid bliver jeg hoppende gld når jeg får award, jeg husker dem, og alligevel glemmer jeg at takke for dem i min blogg. det er pinlig, og det MÅ jeg få gjort.

Fine tæpper, utroligt som i hekle-damer bare kan det der :-)

Klem Maria

Related Posts with Thumbnails