fredag 9. mai 2008

Uti vår hage!
I dag blir det et lite innlegg fra hagen vår, det er jo så utrolig flott sommervær, og alt som vokser og spirer i hagen skyter fart nå :) Eple- og pæretrærne blomstrer, og det er så vakkert å se på synes jeg... (Så håper jeg så klart at ingen legger merke til plenen som ikke har møtt gressklipperen enda, kremt... ;) Her har vi besøk av "svigers" nordfra i helgen, og i kveld har vi kost oss med god grillmat på terrassen i varmen. Herlig!Dere kan tro Anne Katt koser seg ute også, alt er jo fremdeles ganske nytt for henne, hun jakter på fluer og humler, og har akkurat skjønt at hun kan klatre i trær ;) Så vi har mye moro av å se på henne løpe rundt her! Hun blir tøffere og tøffere for hver dag som går, og utvider området sitt rundt her.
Takk for de fine kommentarer fra dere, det er så koselig å få slike tilbakemeldinger på ting som man har rundt seg i hverdagen :) Man ser kanskje ting med litt nye øyne selv også, når man går rundt og tar bilder, og skriver om det i bloggen...

Ha en flott pinsehelg alle sammen!

9 kommentarer:

Tove sa...

hihi, ja jeg så at teppet var ganske likt ditt:) Begynte å hekle på et teppe som ditt, men så fikk jeg den boka og nå har jeg begynt på et som er lengre bak i boka, et med MASSE farger. Det passer bedre inn hos meg, og det du har passer jo perfekt inn hos deg:)
Flotte hagebilder, minner meg om hagen vår hjemme som er full av frukttrær. Kan levende forestille meg at Anne katt koser seg ute, jakter på insekter o.l:)
Ha en flott helg med svigers, håper været holder seg for dere:)

klem

Huset på toppen sa...

Så flotte bilder, og det er så flott nå som alle frukttrærene blomster!!!
Våren er den fineste og deilige tiden på året!!

Nyt finværet og god pinse!!

Lene sa...

Hehehe... Synnøve... Heter pusen din Anne Katt, altså. Hahaha... Duuu, jeg tenker på en annen Anne Katt - men det er vel meningen, det, da ;)) Og hun er absolutt IKKE noe glad i Synnøve Skarebøe (reklame for magasine)... Og Synnøve var min fadder ved Westerdahls reklameskole for noen år siden... Sp da liker jo ikke jeg Anne Kath, hihihiii.. Men denne Anne Kath var toppers ;))

Synnøve... Jeg vet ikke om du husker meg.. Lene (det beste i verden). Jeg trives veldig godt på lukket blogg. Men iblandt er der noen jeg saaavner... Og jeg savner lille Maisonen... Om du har lyst å titte innom meg - så send meg en mail på detbesteilivet@live.no - så sender jeg deg en invitasjonsmail. Send event med den mail adr du bruker for å logge deg på egen blogg. Jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for å aldri mase på folk, men har skjønt at der er en del som ikke ville mase på meg. Så jeg sier iallefall hei til deg, Synnøve - og så gjør du spom du vil :) Titter innom deg iblandt uansettm jeg :)

Ha en strålende pinseaften :)

Klem fra Lene :)

Kine sa...

Nydelig bilder:)Håper finværet holder seg framover,er jo lov å drømme...ha en fin pinsehelg:) klæm

Marianne sa...

Ja, er det ikke deilig ute nå! Kjempekjekt å ha egen hage, flotte blomster som etterhvert blir herlig frukt! God helg til deg : )
Hilsen Marianne

Mia sa...

Skjønne, herlige Anne Katt! Hun må da ha gode dager nå... som alle vi andre tobente også, i det alldeles nydelige været vi har. Blomstrende fruktrær er virkelig noe å glede seg over, og bildene dine er så flotte! Som Anne Katt, så nyter jeg også av alt det vakre (riktignok så klatrer ikke jeg i trær, men...hihii). Og man ser, som du sier, med nye øyne på alt det vakre man omgir seg med når, man blogger... og man ønsker å formidle det videre til andre via bloggen.

Tuuuusen takk for dine herlige kommentarer i bloggen min i det siste. De har virkelig varmet og rørt meg. Jeg har stor glede av å besøke bloggen din også. Du har virkelig en herlig blogg (som jeg har sagt tidligere) så fortsett med det!

Helene sa...

Så koselig med kommentar fra deg! :o)
Må virkelig si at det spirer og gror hos dere ja, noe så nydelig! Bildene dine er så inspirerende, blir i ordentlig godt humør av å titte innom deg. Så godt det må være å kunne nyte dette finværet i en hage som dette... *sukk*

En fantastisk vakker pus dere har også, forresten!

Tiril sa...

Har vist ikke vert her før, fant deg hos Mia, det var en inntresang og vakker blogg du hadde.
Nydelig med alle frukt trærne i blomst, vakre bilder du viser oss der.Herlig liten puse frøken, jeg har og en som holder seg rundt dørene hos meg, ble nok etterlatt sist sommer av noen, da var den ikke mange ukene gammel, jeg fant den i hagen min, den var sky og redd, men spiste det som jeg satte frem, så var det gjort.
Der gikk et halvt år før den turde nærme seg meg, nå sover den på vaskerommet om natten, men det er ikke lett, for jeg har hund...og vil ikke dele meg med noen.

Sologbolig sa...

Ja, er det ikkje flott når plante og trær beynner å blomstre?! Stilig navn på katten din! Kos deg videre på siste dag i pinsen!

Related Posts with Thumbnails