tirsdag 27. mai 2008

Utfordring og giveaway-trekning!

Hei alle sammen! Wow, tusen takk for kjempepositiv respons på Lille Maison...! Dere er bare så snille, mer enn jeg kunne drømt om :D Koselig å få slik tilbakemelding på noe man har jobbet hardt for å få til... Takker og bukker til dere alle søte damer ;)

Så er det tilbake til "hverdagen" her på bloggen, og da har jeg blitt utfordret x 2! Først av Kjerstin på Min hvite verden:

Kunsten å kose seg! Hun hadde et kjempefint innlegg om blåbærtur med barna og hundene. Jeg koser meg egentlig ganske ofte, så jeg innså da at det ikke er mye som skal til for at jeg koser meg :) Men blåbærturen hennes fikk tankene mine over på bær, som gjorde at jeg da kom på en liten "kosestund" for et par år siden. Jeg var hjemme på nordvestlandet på sommerferie, og skulle hjelpe mormor å plukke rips i hagen hennes. Så sto jeg der da, og plukket og plukket, så begynte det å duskregne. Dere vet, slik lett herlig sommerduskregn. Og da ble jeg plutselig så glad, og tenkte; "Dette er virkelig toppen av lykke, å stå i hagen til mormor og plukke rips i duskregnet". Og etterpå satt vi ved kjøkkenbordet og spiste nyplukket rips med vaniljesaus. Nam! Da koste jeg meg virkelig :)Utfordring nr 2 kom fra Garden Angel, og lyder som følger;

"Pick up the nearest book. Open on page 123. Find the fifth sentence. Post the next three sentences. Tag five people, and acknowledge who tagged you."

Den som lå nærmest her jeg sitter er Monsieur Maisons bok "The tipping point - how little things can make a big difference", og der står det: "I'd noticed that some segments on Sesame Street elicited a lot of interaction from kids, where the segments asked for it", says Daniel Anderson, who worked with Nickelodeon in designing Blue's Clues.

Tror det er ganske mange som har fått disse allerede, så da sender jeg dem bare ut til de som føler seg kallet til å ta dem :)SÅ, til premietrekningen! Jeg fikk jo hele 39 kommentarer på det forrige innlegget, så her ble det en del lapper! Anne Katt spurte så pent om hun ikke kunne få trekke, men det ble ikke noe av siden hun heller ville spise lappene. Så hun ble forvist til å snuse på peonene i bakgrunnen ;) Monsieur Maison måtte stå for den rettferdige trekningen, og sørget for at alt gikk rett for seg :) Og vinneren som får en liten overraskelse i posten er.... (trommehvirvel)Lisbeth på Lisbeth sin lille verden! Så da vil du snart motta en liten pakke i posten :)Da forlater jeg dere for denne gang med et bilde av Anne Katt som ligger og furter for at hun ikke fikk foreta trekningen, hihi... ;) Ha en fortsatt strålende kveld alle sammen!

7 kommentarer:

Maria sa...

hi hi, jeg er nu sikker på at Anne katt skal blive god igen, hun skal bare have lidt betænkningstid ved du ;-)

og udfordringen.. der var jeg for langsom, jeg har nemlig også tiltænkt dig den. Men da må man jo bare sige du er utrolig hurtig, hi hi.

Smukke billeder i øvrigt.

Klem Maria.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Dette var morsomt! Akkurat på vei inn til deg for å fortelle deg om denne festlige, kremt..., utfordringen som byr på litt hodebry, og der hadde du vært innom...og jeg VANT!!! Hurra, jammen jeg er kjempeglad kan skjønne. Tenk det, at jeg vant!!
Og si til Anne Katt at jeg skulle ønske hun var min.
Klem og mail kommer :o)))

Lene sa...

Hei, Synnøve :)

For et herlig innlegg!! Mmmmm, smiler for meg selv, og drømmer om rips og vaniliesaus, mens duskregnet trommer lett mot verandataket :)

Og GRATULERER sååå mye med nettbutikken!!!! Jeg har jo ikke fått dette med meg, jeg da :) Og gått glipp av en loddtrekning til og med ;) men gratulerer så mye til heldiggrisen Lisbeth :) Så koselig av deg å sende presang :)

Og så såå masse fint du hadde i butikken, Synnøve! Hehehe, og så jeg, som akkurat har lovet min kjære å bremse litt ned på shoppingen ;) Fniiis, han blir jo aaaldri sinna for noe som helst, så vi får se hvor lenge jeg klarer å dy meg ;)

Ha ei god natt, Synnøve :)
Klem fra Lene :9

Prinsesse Elin sa...

Måtte innom for å ønske deg en fin dag. Håper sola skinner og det blir like varmt i dag som tidligere. Masse sommer klemmer fra Elin:O)

Tea Kristin sa...

Så fine pusebilder!!! :D :D Ha en strålende onsdag!

Tove sa...

vet du, når hummerene skal kokes holder jeg meg langt unna jeg også! Er så grusomt å se på..

og gratulerer til Lisbeth med seieren!!

Koselige bilder du har tatt, og "ripshistorien" er et perfekt eksempel på hverdagslykke, som regel skal det ikke så "mye" til før vi kjenner oss lykkelige:)

Og hvordan går det med nettbutikken, strømmer bestillingene på? Jeg er så nervøs for det at jeg skal sitte med en perfekt butikk med perfekte varer, også kommer det ingen... Men det er forhåpentligvis bare en naturlig "angst" når man skal satse på denne måten:)

Ha en fortsatt flott uke!

klem

h.espe sa...

Åh, så søt Anne Katt er!! Hi, hi - håper hun har surmulet ferdig og maler lykkelig igjen....

Heldige "Lisbeth sin lille verden" som får gave av deg!! Gratulerer til henne:o)

Ha en fin kveld videre!

Klemmer fra meg:o)

Related Posts with Thumbnails