torsdag 22. mai 2008

Kos...?Tja, må si jeg er litt delt i meningene mine om akkurat dette, for det er litt av en jobb også...! Med (u)jevne mellomrom går jeg gjennom bunkene mine med interiørblad og klipper ut det jeg vil ta vare på, og limer det inn i bøker. Det blir store mengder blader etter hvert, så dette må jeg gjøre om jeg ikke vil drukne i Allt i hemmet, Country Living, Bolig Pluss, Vakre Hjem, Lev Landlig, etc etc... Da er det vel bedre å resirkulere dem ;)Så er det jo så greit å få samlet på ett fat alt man ønsker å beholde av inspirasjon! Her for eksempel er et kjøkken jeg synes er så utrolig flott og sjarmerende... Jeg får vel aldri et slikt kjøkken, men kanskje i en fremtidig hytte ved sjøen eller sommerhus...? Hva er vel livet uten drømmer ;)Men nå har det gått aaaalt for lenge siden sist jeg gjorde dette, så da blir det så innmari mye å gå gjennom på en gang, blir en arbeidsdag det her...! Men men, det er jo mye fint å se på, og med en kopp Chai latte til går jo jobben greit... :)Hva med dere andre, hvordan håndterer dere bladbunkene deres etter hvert som de tyter ut av skuffer og skap og vokser opp mot taket...? ;)

13 kommentarer:

Torunn sa...

Gud hjelpe meg, så FLINK du er!!

Vet du hva? Jeg har blader fra 1995 liggende enda jeg! Riktignok ikke så mange, men du skjønner tegninga da?

Jeg har bunker på bunker. Nå den ene har vokst opp til neste etasje, starter jeg på en ny....

PÅ hylla under bordet, nattbordet, div kurver rundt omkring, det lille skrivebordet opp i gangen, bokhylla osv osv....overalt befinner det seg blader. Det er selvfølgelig alltid en grunn for at jeg sparer på dem, men når det går opptil flere år, sier det seg selv at jeg glemmer hvorfor jeg har spart på det!

Tar et rufs innimellom og kaster... Egentli så er det jo ikke noen fare ved å kaste. Det kommer jo alltid ut nye utgaver og alltid er det vel et eller annet vi finner inspirerende i den nye utgaven også ;-)
Dessuten så har vi jo bloggene. Trenger nesten ikke lese interiørblader lenger .-)


Ha en super kveld, Synnøve!

Klem Torunn

alvorada sa...

Takk for at du la igjen kommentar på bloggen min, sånn at jeg oppdaget denne fantastiske bloggen din! Har skummet gjennom de siste innleggene dine nå, men ser at her trenger jeg mer tid! Utrolig mye fint! :) Har allerede forelsket meg i det hvite klaffebordet, og lappeteppet -100% nydelig! Og globusen og, ja, alt!

Hulda sa...

Vakre Hjem gjemmer jeg, har ikke råd til å klippe i stykker de. Liker stort sett alt i de bladene også. Men, kan sikkert kaste noe. I starten av min "interiørbladkarriere" kjøpte jeg litt av flere blad, etterhvert så jeg hva jeg likte og ikke. Nå er det Vakre Hjem, LevLandlig, BoligPluss og Lantliv for meg. :)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Oj for en jobb men superlurt. Er deilig å blad bare i bilder som gir den gløden en trenger, ingen reklame og mange sider en bare skummer halv interessert forbi. Si det??!!...hvordan oppbevare bunkene... har et lignende prosjekt men det strandet, Etter 4 mnd med scrapping av foto( mange uten dato, så mye detektiv arbeide), sånn ca 10 år med bilder av prinsessen fikk jeg overdose av fotoalbum og limstift, he he, men himla glad jeg gjorde det. Bedre med album enn alt på PC.
Jeg har mange kurver med blader, for mange....
Klem

Whoopsi Daisy sa...

Det var jammen lurt og veldig flott ble det også. Jeg har også maaaaange interiør blader med maaaaange drømmer i :o)
Vanskelig å resirkulere dem kjenner jeg. Venter litt til jeg.
Ha en god natt
Whoopsi Daisy

Anitas hus sa...

Så flink du er! Jeg klarer ikke å klippe i de eller kaste de, uff, men jeg må nok finne på noe sånt snart for det begynner å bli en del blader...

Ha en fin helg!
Klem:O

Tove sa...

Det kjøkkenet var utrolig stilig!! Innbiller meg at jeg har det samme i "kjøkkenboka mi:) Ja, jeg har dratt den litt langt og har en utklippsbok til hvert rom i huset..

klem

Tea Kristin sa...

Jeg gjør akkurat som deg!! :) Har en interiør-inspirasjonsbok med maaaasse utklipp! Elsker å bla i den! :)

Maria sa...

Du pirker lige til samvittigheden her, for jeg har stooore bunker af gamle blade liggende.
Men det er nu også så hyggeligt at kigge i dem sådan en sjælden gang. Når der går tilpas længe siden sidst man har set i et blad, er det jo næsten som at få et helt nyt blad.
Og meeeget inspirerende køkkenbillede du viser der - lige min smag også :-)

Min "sandkakeformer" boks er gammel ja. Jeg har købt den på loppis i Oslo, til den nette sum af 30 kr. Og formene blir brugt flittigt.

Klem Maria.

Garden Angel sa...

Heisann!
Duuuu...jeg gjør akkurat det samme som deg:))
Ellers blir det altfor maaaange blader!!!!!!!
Og da kan man kose seg med bare ting man liker og la seg inspirere!
Elsker det!
Men nå har jeg også fått en aaaaltfor stor bunke blader her...må nok ta en dag her også!
Og mye fra Vakre hjem river jeg bare ut hele siden av og putter de i plastlommer i en perm:)
Ha en herlig dag!
Klemz:)

Anna Lisa sa...

Heisann!!
Akkurat det samme gjer eg også faktisk :)
Klipper ut fine bilder fra gamle blader eg ikje orka å ta vare på lenger, men har lyst å ha nokre av bilda. Litt artig er det også:)
Blir som en egen interiørbok. Man kan ikkje ta vare på alle gamel blada heller...det blir så fullt.
Artig at du leser islandsken min da:)
Mine foreldre syns det er så kjekt å kune lese bloggen på Islandsk så eg har fortsatt med det.
Kansje du lærer nokre ord da :)
hehe...
Ønska deg ein kjempe fin helg!!!
I kveld skal eg på kino saman med min elste datter. Vi skal sjå jentefilm som heter P.S i love you..
Har du sett den?
Håpa den er bra...
klem
Klem

Marianne sa...

Guri meg, det må vel være litt av en jobb eller? *beundre* Jeg sparer på Vakre hjem (begynner å bli litt lei nå, mye likt føler jeg)ellers tar jeg vare på blader hvor det er fine repotasjer. Kjekt å ta fram og bla i. Det kan bli litt mye, så jeg tar et kasteraid inni mellom. Det kommer jo stadig flere blader. IKEAkatalogene sparer jeg på fordi jeg syns det er gøy å se utviklingen på trendene! GOD HELG til deg Synnøve : )Hilsen Marianne

Siri sa...

Oi! Så flink du er!
Jeg hadde nok ikke klart å klippe og lime lenge. Kanskje et par blader...

Related Posts with Thumbnails