mandag 5. mai 2008

BlomsterkavalkadeJa her kommer det en liten blomsterkavalkade igjen... ;) Hm, har en merkelig følelse av at det kommer til å bli en del slike i løpet av sommeren...? Skjønner ikke hvorfor. Og sommeren har ikke begynt en gang enda, hihi! Men nå kjennes det faktisk ut som sommer her, og det er meldt over 20 grader uti uka her...! Bare i løpet av de siste dagene har det blitt veldig mye grønnere, og det spretter overalt rundt oss :)Disse utemøblene var noen billige vi kjøpte på ikea for et par år siden. De var brune, og var blitt ganske stygge, men nå har jeg viftet jeg med den magiske penselen igjen, så da fikk de nytt liv. Her fikk vi en koselig liten krok bak huset, der vi får litt kveldssol :)Jeg var jo hjemme på nordvestlandet i helgen, og der fikk jeg med med noen godsaker fra mormors hage.... Nei, ikke brunsnegler, men rabarbra! De har jeg plantet ut nå, så får vi se om de trives her også. Nam nam, alt det gode man kan lage med/av rabarbra! Rabarbragrøt er en av mine favoritter, skal legge ut noen oppskrifter her etter hvert tenkte jeg :) Fikk også med meg rosa aurikler og pengeblomst som jeg kaller det, vet ikke helt hva den egentlig heter, men når den tørkes ser den ut som en hvit penge ;)Viser til slutt bilder fra hagen ovenfor oss her. Der er det gult i gult nå, helt nydelig... Forsythia "northern gold" tror jeg det heter. Ser ut som en foss av gult der oppe :) Midt oppi det hele står en sliten stol, ser ut som om den snart blir en del av naturen. Men snart skal det bygges hus der, får håpe de lar Forsythiaen stå. Ha en fin uke alle sammen!

Synnøve

17 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Oj, jeg var nummer 1.

Jeg blir alltid så glad av bildene dine! Så lyse og vakre, og spesiellt det første bildet ble jeg helt betatt av. Du er flink med kameraet! Duse og vakre farger..
Herlig med vår ikke sant? Nei, hva sier jeg, sommer er det jo nå. For hvor ble det av våren. Vinduene står oppe her og jeg kjenner ikke engang forskjell på ute å inne. I dag var det varmt. Men herlig!

Rabarbara er så deilig, Spesiellt i pai.

Klem

Torunn sa...

Vi blir jo så glade av bilder med vakre blomster, så fortsett med dine billedkavalkader du! Det er alltid så hyggelig på besøk hos deg her inne :-)

Ja, huset vårt er bygget i 1924 :-)
Forrige eier totalrenoverte det , så det er i god stand, tørre bad og varme gulv :-) (hvilket ikke er en selvfølge i sånne hus...)

Fortsatt fin kveld til deg.

Klem Torunn

Huset på toppen sa...

Skal prøve dette med bildene i neste innlegg!!

Rabarbra, gode minner fra barndommen, med masse sukker og melk på grøten hmmm,deilig. Mine barn har ikke arvet samme smak som jeg, så det ble ikke laget noe særlig med rabarbragørt her i huset lenger.....

Ha en fin og solrik uke!!

Hulda sa...

Så fine blomster. :) Og de stolene og bordet ble kjempefine i lys farge. Den magiske penselen er god å ha. ;)Nydelig det første bildet med kannen og de lilla blomstene, så fransk ut. :)

Prinsesse Elin sa...

Å så herlig du har det i hagen. Jeg elsker slike små sittegrupper jeg. Å skal skaffe meg en selv. Nydelige bilder. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Helene sa...

Hei :)
Har "forvillet" meg inn hit etter jeg så en kommentar fra deg på siden til Tea (Trivelig), og ville bare si at jeg synes du har mange spennende prosjekter på gang - og at bildene dine er veldig fine og ikke minst inspirerende! Kommer nok helt sikkert innom deg igjen ;D

Maria sa...

Ved du, jeg elsker at kigge på blomster billeder - der er sådan noget jeg kan bruges timesvis på. At gå i en have eller en planteskole og bare kigge og sanse og dufte. Uhmmm, det er skønt. Så bliv du endelig ved at ligge sådanne billeder på, jeg tror at hele blogglandia blir oversvømmet med herlige blomsterbilleder hen over sommeren, og det er bare herligt :-)

Så vil jeg sige dig tak for din kommentar.. Jeg kommer ikke til at fjerne indlægget igen - for det er jo også en del af livet at være knap så sprudlende hele tiden, hi hi. Der er op- og der er nedture, men solen skinner - og det skal nydes.

Klem Maria.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Tror forsyne meg at den gamle stolen i "forsythiahagen" er lik en jeg har, vittig. Min står ikke til nedfalls da, er en stol jeg elsker. Men duuuu, for et skjønt lite bord med herlig mugge og nydelige blomster. Til å bli glad av:o)
Ha en skjønn uke.
Klem

h.espe sa...

Ikke noe problem for meg, om det skulle bli mye blomstrende innlegg fremover - det er jo bare så NYDELIG!!!

Kos deg masse med VÅREN - planting og det som hører til!!

Klem :O)

Tove sa...

Så mange nydelige bilder! Du er så flink til å ta bilder. Og blomster er vakre motiver, ingen tvil om det:)

Og rabarbra, syntes det er nydelig å spise dem som de er! Surt og godt. Deilig å ha en hage der man kan gå å kose seg med spiselige vekster også!!

Ha en flott uke!

Min Verden sa...

Så nydelige bilder. Likte spesielt godt det med kanna og lavendelen. Er det ikke herlig nå? hanne

White Season sa...

Å vilka härliga bilder du visar. Jag har precis skördat massor av rabarber och lagt i frysen. Tänkte att det fick bli en första rabarberpaj till helgen :-) det smakar ju sååå gott! Kram på dig och tack för dina rara ord på min sida, kram Malin

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!
Åh vad härligt det ser ut...!
Jag älskar våren och sommaren så jag går bara omkring och njuter..det är sååå härligt nu!
Kram
Mia

Tea Kristin sa...

Herlige bilder!!! Jeg virkelig nyter de varme dagene nå, og det ser det ut som du gjør også! :D

Sologbolig sa...

Hei! Eg har ikkje vert inne på din blogg før, og her var det jo riktig koselig.Du får nok til den rabarbraen, de vokser jo bra. Eg har ein i hagen sjøl ..... rabarbragrøt med is er deilig i sommervarmen! Ha ein fin kveld. Eg stikk nok innom igjen.

Magdalena sa...

rabarbraen tåler litt. Ja er ikke det deilig med rabarbra?? gled deg tl du kan høste av den... Fikk med 6kg fra min mor forrige helg, den var overmoden og gått i blomst allerede... Så nå har vi i frysen til rabarbrapai fremover!
Koseligemøbler! Skjønnt den der franskinpirerte kafèstilen...
God pinse! klem M:)

Tone Yvonne sa...

Hei. Flotte bilder :o)

Takker for tipset ang bildene.
Valgte å ikke angi plass og da gikk det veldig bra. Har til nå brukt vestre sammen med midten....

kos deg i hagen og ha en flott pinse!!

Related Posts with Thumbnails