torsdag 2. februar 2012

HVITT, GRÅTT, SORT & NATUR...

Hvitt, sort og grått, med hint av natur, dette er en trend vi ikke blir lei av med det første! Herlige nyheter har nå begynt å ankomme nettbutikken, og mer er på vei...

 
 1. RUNDT ULLTEPPE kr 2100,-  2. LAMPE ZINK/HVIT kr 1100,-  3. ETUI I ULL TIL iPAD kr 220,-  
4. GLASS kr 45,-  5. STORT SPEIL kr 1900,-  6. KNOTTER kr 35,-   
7. GRÅ PUTE M/FYLL kr 390,-  8. HVIT PUTE M/FYLL kr 420,-
Og så må jeg bare få fremheve disse to tingene her, blant nyhetene vi nå har begynt å få inn :) Digger dette teppet fra danske Hubsch! Det er laget i ull, og er bare så stilig...! Mon tro om et slikt teppe kommer til å snike seg inn i stuen vår, hehe... Jeg får bare si til mannen at jeg ikke aner hvordan det kom seg inn der, Snikende Ullteppe! ;)) Teppet finner du her

Og så denne kule lille saken her da... Hihi, et must for alle iPad-avhengige damer der ute, så festlig å kunne legge iPaden i dette etuiet (av ull!) og ta den med seg i veska... :) We love! Og du finner den her (Vi venter også inn maken etui til iPhone)


Velkommen inn til en hyggelig handel hos Lille Maison!

2 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Snadder for øynene,ja........hadde virkelig ønsket at det ullteppet hadde sneket seg inn,her også.... : ) Hubsch har såååå mye lekkert.......sukk ! God helg til deg og dine.

Fauna design sa...

Fantastisk mye fint! Er spent på hvor lenge denne stile holder seg, ser at motehusene er mer mot sterke farger nå mot våren. men ser ikke ut som inerørene gjør det. Blir spennende å følge med på.

Related Posts with Thumbnails