søndag 23. oktober 2011

Oh yes...


...jeg har også kjøpt meg en looovely fotoveske :)) Jeg vurderte litt frem og tilbake, men tidligere i sommer tok jeg avgjørelsen og bestilte meg denne herligheten! Valget falt etter litt vurdering på en Kelly Moore Juju, i fargen walnut. And I love it!

Jeg har ikke angret et sekund på at jeg investerte i denne! Jeg tar jo ganske mye bilder, utstyrsmengden har vokst, og da jeg ble spurt om å være fotograf i et bryllup i sommer, var det ikke noe å lure på lengre... Jeg trengte noe å oppbevare og frakte alt utstyret i! Og det er jo selvfølgelig ikke noe minus at den ser så bra ut da, i tillegg til å være solid og praktisk... ;)


Inni er den inndelt i mindre rom, og her har jeg plass til alt jeg trenger. Mine tre objektiver, reflektor, blits, minnekort, batterier, filter etc... Og jeg liker at den har en lang skulderstropp i tillegg til de korte, slik at jeg også bare kan slenge den over skulderen :)

Goood plass i denne! Jeg er veldig fornøyd, og tror jeg også på sikt kunne tenkt meg en av de mindre veskene. Kanskje en av dem fra Ketti, til de gangene jeg ikke behøver å ha med hele sulamitten med flere objektiver etc... Masse fine vesker å velge mellom, så det blir ikke lett å velge ut en i tilfelle, hehe... Alle de fine veskene finner du her hos fotobag.no :)

Nei nå skal jeg slenge opp beina og slappe av litt! Vi fikk endelig litt finvær igjen i dag, så vi har vært på tur, og i bursdag til min verdens beste pappa! Så nå skal jeg bare gire ned litt før senga kaller og en ny uke begynner... :)

Fortsatt god søndag til deg som titter innom i kveld!

(PS Dette innlegget er ikke sponset)


6 kommentarer:

MiMa sa...

Virkelig fin! Gratulerer med ny veske:)

Lillekatt sa...

Åååå, heldiggris!! Den er sååå fin! Ønsker meg den i akkurat den fargen faktisk :-)

Jeg var så heldig og vant Ketti-veska, og jeg digger den!! Men du vet - mye vil ha mer ;-)

Bringen Blomster sa...

Den står høyt på ønskelisten her :) Veldig fin!!
Heldige du:)
-synnøve-

Rikke sa...

Åh gennial!!

sa...

Wow! Det er den fineste fotovesken jeg har sett!!! Nå fikk jeg kjempelyst å investere i en sånn! *misunnelig*

Blir sikkert kjempefin å ha med i bryllupet :)

Trallala sa...

Oi, den var utrolig fin! Ble nesten litt misunnelig jeg, gratulerer så mye :)

Related Posts with Thumbnails