onsdag 7. september 2011

Høstens inntog...


Høstens inntog i heimen er for lengst et faktum... Så jeg slenger meg med på NIBs høstutfordring i siste liten! Måtte bare få hengt opp gardinstang og gardiner først, hehe... Så alt er fortsatt ikke på plass her i huset, men det nærmer seg, jo flere rom vi blir ferdige med. Det er for det meste detaljer som gjenstår her i stua, slik som gardiner, og at vi trenger en leselampe i denne kroken med godstolen :)


Jeg er egentlig veldig glad i høsten! Høst for meg er innekos, fyr på peisen, levende lys, varme pledd, kurver, hekling/strikking og herlige turer i marka med naturen i gnistrende farger rundt oss :) Det er ingen tvil om at her også har lilla blitt litt en høstfarge, som hos så mange andre. Synes det er en herlig kontrastfarge til den ellers ganske duse fargepaletten hjemme hos oss...

De flotte kurvene i bakgrunnen er både fine og praktiske, den største skjuler lekene til Peder når de ryddes bort for kvelden, og den minste huser strikke/hekletøyet mitt :) (kurvene er på lager igjen i nettbutikken :)Apropos pledd og hekling, så tror jeg nok pleddet som dere ser på disse bildene kommer til å bli en favoritt i høst ;) Jeg begynte på det allerede sist vinter, men det ble lagt bort ganske lenge pga bryllup, flytting, sommer, osv osv... Men nå har tiden kommet for å ta det frem igjen! Gleder meg til å få gjort det ferdig, men det gjenstår enda en del, og ikke minst festing av tråder etc... Pleddet hekler jeg litt fritt etter en oppskrift fra Garnstudio her. Brukte denne oppskriften for å lære meg hvordan jeg skulle gjøre det, jeg trodde det måtte være veldig vanskelig, men det var det faktisk ikke ;)


En annen ting som på kort tid har blitt en storfavoritt her i huset, er dette flotte villsauskinnet! I helgen var vi på Dyregod-dagene i Batnfjorden, og der fant vi dette flotte skinnet... Har lenge ønsket meg et slikt, og jammen fikk vi det ikke i litt forsinket bryllupsgave fra min manns søster...! Tusen takk N :)) Dette fantastisk flotte skinnet fant sin naturlige plass i godstolen vår, og jeg ser frem til mange lese- og heklestunder i denne kroken...


Så det var mitt bidrag til høstutfordringen, prøvde å samle på ett brett her en del av de tingene som sier høst for meg... Om du vil se flere av de kjempeflotte bidragene som har kommet inn, ta en titt her.

Og har du lyst til å se tidligere høstinnlegg fra meg, (og vårt forrige hus) kan du se her :)

God onsdag!

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott og høstlig innlegg. Likte så godt stolen med skinn og teppe. Flott med de kurvene også. Likte de veldig godt. :)

linn sa...

herleg stemning i bildene,
og for eit fint teppe! :) Likte veldig godt fargane du har brukt.

Håpar du har ein fin haustkveld.

liven sa...

Åh for et fint teppe!!
Flotte høstbilder!

Ha en fin torsdag Synnøve

Kari sa...

Så nydelige bilder - farger og stil etter mitt hjerte. Lykke til i utfordringen :)

Haust sa...

Nydeleg stemning og skjønne fargar!

God torsdag til deg! :)

sa...

For et fantastisk teppe og nydelige bilder :)

Herlig bidrag :)

Anonym sa...

Hei på deg!
Velger å vise min store interesse for det nydelige pledde du har heklet, og våger å spørre om du har brukt dobbelt garn, og hvilken str på kroken du har brukt?
Blir veldig glad om du svarer meg :)
Ønsker deg en flott torsdag :)
Stinalille@yahoo.no

Herman Grans ♥ sa...

Kjempefine bilder :)
Og så fint pledd! :)
Hilsen Grete

Related Posts with Thumbnails