onsdag 31. august 2011

Sneak peek; Peders rom

Ja nå begynner vi sanneligen å nærme oss! Ting tar jammen tid, når både vegger og gulv skal ha 2 og 3 strøk, lister og møbler skal males, osv osv... Men nå er Peders rom klart, og nesten ferdigmøblert, yay...!! På dette bildet har ikke listene kommet på, men de er på plass nå altså ;) Vi har fått uvurderlig hjelp av min kjære pappa, både til tapetsering, maling av lister og legging av tregulvet <3


Så nå har jeg endelig fått mitt hvite tregulv, hurra! (2 av tre rom foreløpig da ;) Det ble akkurat like fint som jeg hadde håpet :)) Jeg skal få tatt noen skikkelige bilder av hele rommet når alt er på plass, gleder meg til å vise dere! Her skal det inn noen skikkelige fargeklatter også, bl.a det dere ser et glimt av på bildet under her, hehe... KNALLgult, anyone?? Det er helt kaos ute i garasjen vår, som brukes til alt annet enn å huse bil akkurat nå, og først og fremst som maleverksted... ;)


Nei nå må jeg komme i gang igjen og svinge penselen, vi får besøk av svigermor og svigerinne i morgen, så her males det på spreng, og gjestesengen har ikke engang kommet opp på gjesterommet, hjelp...! ;)

God onsdag!

1 kommentar:

Heims verden sa...

Så flott det blir:D Nydelig tapet:D

Related Posts with Thumbnails