lørdag 13. august 2011

Oh my!


Jeg er visst avhengig! En av gavene fra mamma og pappa da vi giftet oss i mai, var nemlig en Nespresso-maskin med melkeskummer...! Oi oi oi, jeg hadde ønsket meg en slik en stund, men jeg ante virkelig ikke hvor glad jeg skulle bli i den, hihi... 


Jeg har nok blitt litt avhengig av min daglige kaffe mocca, og det er jammen gøy å lage til når vi får besøk også, ikke bare til meg selv! Som en venninne av meg sa det her forleden; "Jeg kommer og besøker kaffemaskinen din i morgen", hoho...! ;))

Som dere ser, så bor Nespresso-kapslene i et Norgesglass i vinduskarmen på kjøkkenet, lett tilgjengelig i nærheten av kaffemaskinen. Det er ett av flere kjære Norgesglass, de bruker jeg til alt mulig, deriblant telys, både fint og praktisk, synes jeg! (Og så har mor vært ute med dymomaskinen sin også, bare så ingen skal være i tvil om hva som er i dette glasset, hehe... ;)


I kjøkkenvinduet har vi forresten hatt opp folie på den nederste delen. Hadde egentlig tenkt å ha opp en gardinkappe der, men så vil vi jo ha mest mulig lys inn på kjøkkenet, og da syntes jeg dette var en smart løsning :) Denne er kjøpt hos vindusfolie.no.Jeg har prøvd en del forskjellige kapsler nå, og jeg tror Rosabaya og og Dulsao er favorittene så langt... (Jeg er ikke så glad i de sterkeste sortene) Har du nespressomaskin? Hvilken er din favoritt? (Det finnes forresten også en Nespresso-app til iPhone, den bruker jeg, og da er det veldig lett å bestille påfyll av kapsler... :)

Ønsker deg som titter innom en fortsatt fin lørdagskveld, jeg for min del gleder meg allerede til morgendagens kaffe mocca... ;) PS dette innlegget er ikke sponset!

8 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Eg og har denne maskina og er særs fornøgd!
Kjempe god kaffe og lett å bestille :)

Fine bilder..

Klem frå Astrid ♥

Bopel og busker sa...

Akkurat denne har vi også sett på en stund, og nå skal vi hvertfall kjøpe den! =)
Og takk for link til vindusfolie, er på utkikk.

liven sa...

Nei dessverre synnøve...n slik vidundermaskin har jeg nok ikke....men ser ut som det er gode drikker :o)
Har sendt en mail til deg i nettbutikken din...venter på svar :o)

Jansson bygger hus sa...

Å en sånn står på ønskelista og nå fikk jeg enda mer5 lyst på den :)

ha en god dag! Mvh Elin

Unknown sa...

Den kaffemaskinen har jeg også, og som deg er jeg TOTALT AVHENGIG!.Lager cappuchino flere ganger til dagen, hihi ;o))) Lurt med kapsler i norgesglass ;o)))

Klem Elisabeth

Mitt hvite hus sa...

Jeg er nok en av de som ikke har denne maskinen... drikker ikke kaffe... spurte mannen om han ønsket seg en slik en..men svaret var nei... hihi

så da så..

ha en fin uke Synnøve..

klem O=)

veronica sa...

Hei!
FOR EN DEILIG BLOGG! Jeg måtte bli følger med en gang.
Og jeg lånte bildet ditt av kapslene da den gule er min favoritt også,men har ingen slike fine bilder... Hihi! Har selvsagt reklamert for deg. Håper det var greit.
Ha en super helg!
Klem fra Veronica

En Gylden Middelvei sa...

Jeg ønsker meg veldig en slik maskin til Jul. Da begynner det forhåpentligvis å næreme seg innslytting i huset mitt. Får jeg den ikke til jul av noen så blir det nok innflyttingsgave til meg selv ;)

Related Posts with Thumbnails