fredag 19. august 2011

Årets siste...


...bukett med blomster fra hagen, foreviget for et par uker siden... Allerede føles det så lenge siden, og høsten er på vei inn i hagen vår. Hit vi har flyttet nå, er det en stor, nydelig peon i hagen, og jeg måtte plukke inn noen av disse mens de blomstret, synes de har en nydelig farge og gjorde seg veldig fint på spisestuebordet.


Jeg liker bare bedre og bedre kontrasten mellom de lyse fargene på tapeten og i interiøret, og det sorte vitrineskapet vårt. Er også glad for jeg malte den ene Budalsstolen svart, og at jeg valgte å henge lysekronen vi tidligere hadde på soverommet vårt her i stedet. Det er så gøy når ting blir slik jeg har sett for meg i hodet mitt, hehe... :)) 


På bordet har jeg for øyeblikket en (ustrøket, unnskyld mamma!) linduk fra H&M home, den ene ileggsplaten på bordet er i en annen farge enn resten av bordet, så inntil vi får tid til å male den platen, må det vel helst ligge en duk på...

Så med årets siste selvplukkede hagebukett herfra, ønsker jeg deg som titter innom her, en herlig helg! Her blir det full rulle med legging og maling av gulv, no rest for the wicked...! ;))2 kommentarer:

Cecilies Lykke sa...

Hei! Takk for koselig kommentar hos meg! Det gulvet har vi på hytta, og det er eldgammelt. Tviler på at det er behandlet, men heller slitt. Jeg ville kanskje lagt vanlige brede trebord og behandlet med olje/lut/beis for å få den finishen dere ønsker:-) klem fra Cecilie

Mitt hvite hus sa...

Kjempetøft med svart... liker det bedre og bedre,..

Og peonen var nydelig...

ja jammen er det høst nå..ser at trærne begynner å bli gule... det er for tidlig...

ha en fin uke

klemmer O=)

Related Posts with Thumbnails