torsdag 28. juli 2011

STOL(KJÆR)LEIK


Her i den nye stua vår har vi nå faktisk plass til å ha spisestuebordet vårt med ileggsplatene i hele tiden (i gamlestua hadde vi dem i kun når vi hadde gjester og flere til bords), og det betyr jo at det plutselig trengtes flere stoler til å ha rundt bordet... Vi hadde 4 stoler som fulgte med da vi kjøpte spisestua, men nå har vi plass til seks rundt. (Jeg må si jeg liker veldig godt at vi nå har så god plass :)))


MEN, alle som har vært på stoljakt, vet at det ikke nødvendigvis er noen lek...! Jeg var jo på utkikk etter de RETTE stolene må vite...! Hihi, jeg har fartet rundt på bruktbutikker o.l. men fant ikke noen som var helt riktige. Så, tilfeldigvis var vi på Skaret utenfor Molde en lørdag for å gå tur, og der lyste det mot meg et skilt: "LOPPER", og jeg fikk jo stjerner i øynene med en gang, mens frykten lyste ut av min manns øyne, haha...


Men heldigvis klarte jeg å dra ham med meg inn, for "TENK om vi finner stolene der da!" Så vi gikk en liten runde der inne, og jeg så etter hvert to stoler i ubehandlet tre som sto så uunnselige i en krok. Gikk forbi dem, gikk forbi dem igjen, spurte om pris... 50,- pr stk? SOLGT! Og jeg tenkte som så; lignet ikke disse litt på slike Budalsstoler da? Nja, jeg trodde de stolene hadde armlener jeg, men jammen viste det seg at de kommer både med og uten :)


HURRA! To stk Budalsstoler ble mine, og i så god stand!! 50,- pr stk, til og med mannen var veldig fornøyd med å få stoler til spisestua til den prisen, hehe... ;) De har fått et par strøk med maling, og jeg synes de ble kjempeflotte :) Ville ha dem i to forskjellige farger, den ene svart, som vårt nye vitrineskap, og den andre i samme farge som bunnfargen i tapeten. Var ikke så lett å matche den, men tror vi traff ganske bra til slutt!

Jeg fant, jeg fant, og jeg følte meg nok litt som fetter Anton da... ;)

God torsdag!

3 kommentarer:

linn sa...

nyyydelege stolar!
og så fin tapet :)

thea.e sa...

Herlige bilder.Jeg har to slike stoler selv fra loppemarked. Liker de veldig godt :)

Mitt hvite hus sa...

Kjempefine stoler... likte den svarte veldig godt jeg...

grattis med åpning av butikken din...

ønsker deg en fin helg synnøve..

klemmer kerstin

Related Posts with Thumbnails