tirsdag 21. desember 2010

Gjør det selv-adventsstake!


Jeg kom på at jeg har jo glemt å vise frem årets nye adventsstake! Bedre sent enn aldri, sier jeg :) De tre-fire siste årene har vi hatt en enkel stake med mose og lys i en brødform i sink. Denne er ikke så mye mer avansert, men jeg så en flott adventsstake i et nummer av Isabellas, som jeg fikk lyst til å prøve ut selv.


Jeg hadde tilfeldigvis liggende en slik rund form i sink, den er faktisk fra en blomsteroppsats vi fikk fra mamma og pappa på sykehuset da Peder ble født for ett år siden :) Syntes det var fint å kunne bruke den til noe nå. Ikke noe hokuspokus med denne her altså, har oasis i bunn, og mose dandert oppå. (Dette var forresten en litt annerledes mose, vet ikke helt hva det heter?? Fant det på Plantasjen i hvert fall) Det ble litt sånn mellom bakkar og berg i adventsstaken ;)


Så var jeg på Panduro en tur, og fant et fint, diskré glitter med en svak grønnfarge på, og hadde litt på mosen. (Det vises ikke så godt på disse bildene, men gir et fint skinn om kvelden når lysene er tent :)

Der fant jeg også noen veldig fine perler, i farger som passet godt til fargene i mosen. Og så plasserte jeg 4 stk hvite lys i, knyttet litt hyssing rundt kanten, og vips så hadde vi en ny adventsstake i hus!


Jeg ble egentlig ganske fornøyd med den, så tror nok denne versjonen av en adventsstake skal få følge oss i adventstiden noen år fremover! Og selv om adventstiden straks er over, kan det jo være et tips til noen som kanskje ønsker en ny stake til neste år ;)

God tirsdag!

4 kommentarer:

Alfa sa...

Flott og enkel adventstake:0).
Ha en riktig god jul.
Juleklem fra meg

Mitt hvite hus sa...

adventsstaken din var kjempefin st\yns jeg..likte mosen du har brukt..pute mose..

Håper du koser deg de siste dagene mot jul

klemmer )=))

Datt sa...

Virkelig nydelig ble den! :D

Anonym sa...

Ååå så smart og stemningsfullt.
Klems:)

Related Posts with Thumbnails