tirsdag 14. september 2010

Nytt & gammelt


Tenkte å vise dere litt forskjellig vi har fått inn i nettbutikken, både nytt og gammelt! Det kommer masse nyheter inn nå i løpet av høsten, gleder meg til å få lagt ut i nettbutikken etter hvert :) Har endelig fått oppdatert med litt småtterier i Kuriosa-kategorien også, deriblant dette flotte gamle linhåndkleet med monogram...


Som dere kanskje også skjønner, så har den nye Kitchen Aid-maskinen min fått svingt seg også, nybakte speltbrød gjorde seg jo til en liten fotosession med linhåndklærne, hehe... Har lagt ut et par slike håndklær, pluss et par andre småting, som denne nydelige gamle emaljekoppen, noen norgesglass og et par gamle putetrekk med monogram og mellomverk :)


Ellers så har vi fått inn mange flotte knotter i forskjellige former og farger, samt knagger og noen stilige emaljeskilt, alt ligger under nyheter i nettbutikken!


Så velkommen inn for en titt, om det kanskje kan være noe som frister... :) Og om du vil oppdateres jevnlig om nyheter i nettbutikken, følg oss gjerne på Facebook, der legger vi ut bilder og info om ting som skjer i Lille Maison!

Ha en fortsatt strålende uke!

3 kommentarer:

liven sa...

Koselige saker Synnøve!!
Må innom å kikke litt hos deg :o)

ha en fin kveld

Mitt hvite hus sa...

Her var det mye fint du =)=)= likte knaggene dine veldig godt...

Klememr 0)

liven sa...

hei igjen!
Jeg bestillte temperaturmål og et blondekjøkkenhåndkle....hun bestillte stoltrekk bl.a.....
Jeg har jo skrytt uhemmet av de :o)
Mye fint i butikken din nå synnøve!!

ha en fortsatt fin dag :o)

Related Posts with Thumbnails