lørdag 19. juni 2010

Gratulerer Sverige!Ja da har Victoria fått sin Daniel i dag, gratulerer Sverige! Det var en fin seremoni, og Victoria var helt strålende vakker i sin enkle, men nydelige kjole. Den var helt riktig til henne :)Et spenningsmoment ved slike kongelige bryllup er jo alltid kjolene synes jeg, og denne gang var intet unntak må jeg si! Mange nydelige kjoler, Madde var jo vakker som alltid, og hun og Mette Marit hadde begge tenkt i de samme baner så det ut som, i ikke helt ulike lyseblå kjoler, flotte var de begge to :)Og så må jeg bare få gi litt ros til Mette Marit altså, hun har virkelig fått dreisen på både kjoler og hår må jeg si! Hun har tidligere hatt litt trasige kjolevalg innimellom, og vært litt kjedelig på håret synes jeg, men nå har hun vært strålende vakker hver kveld...


Bilder: Scanpix

Den fantastiske rosa kjolen hun hadde på seg i går, pluss den flotte 30-talls inspirerte hårsveisen kledde henne sååå godt må jeg si :) Nydelig!

Her blir det vel mer bryllup utover kvelden, god lørdag alle sammen!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Lyseblått er jo nydelig, spesielt når man er brun. :) Flotte kjoler!

Kristin sa...

Hei!
Sitter og følger med på bryllupet nå... Helt enig! Nydelige kjoler, masse flotte blomster og veldig elegant alt sammen...!
Fin blogg du har!
Kos deg videre med bryllup!

Hilsen Kristin på Akeleiegården

Anonym sa...

eneståene vakker alt sammen....

Torill sa...

Mette-Marit er fantastisk både stilmessig men også som person. Ho gjer seg bra som kronprinsesse.

Synest kjolen til bruda var litt kjedelig, men Victoria er så søt at det går bra likevel. Tenk å være så lykkelig! Sukk :-)

MissMette sa...

Hei Synnøve
Ja, har sittet å sett på i hele dag. Nydelig bryllup og brudepar ♥ og så mange nydelige kjoler... rørende og vakkert hele sermonien. Enig med deg ang Mette Marit, syns hun har blomstret de siste årene... Hun var aldeles nydelig både i går og i dag. Ønsker deg en fortsatt strålende kveld. Klem fra Mette

Mitt hvite hus sa...

Jeg er så enig..de er et vakkert par...syns Victoria ser så lykkelig ut...og selsikker..på en fin måte..

vakker kjole som passet henne så bra..
våre egne var også nydelige..
Likte veldig godt den rosa kjolen til Mette Marit ja..

Klem O=)

Related Posts with Thumbnails