torsdag 20. mai 2010

På kjøkkenhyllaHer, som sikkert hos så mange andre, blir det innimellom byttet ut og flyttet litt på det som står i hyller og skap rundt omkring i huset. For øyeblikket er det slik det ser ut i de åpne hyllene på kjøkkenet :) På øverste hylle står bl.a. Norgesglass, de er veldig fine til oppbevaring av forskjellig småtteri.Jeg er veldig glad i disse to vakre tingene :) Den kremhvite mandelkverna fant jeg på et loppemarked for et par år siden, den ble min for en 50-lapp. Kunne ikke tro hvor heldig jeg var, en slik hadde jeg lett etter veldig lenge... Fullt brukbar er den jo også! Den vakre muggen har jeg fått (eller kanskje bare lånt mamma??) av min kjære mor, den fikk hun av sin bestemor for mange år siden. Onkelen min har maken med blått mønster, den er også veldig fin. Denne er kjempefin å bruke til kakao, eller til vaniljesaus, når man skal servere det :)Og på plass i hylla er også en nydelig boks, fylt med deilig vaniljete... Den skal nok fortsatt ha sin plass i hylla, selv når teen er drukket opp, for det tror jeg er den flotteste teboksen jeg noen gang har sett. Denne og andre deilige teer i vakre bokser er å få i nettbutikken, og jeg har skrevet om dem i et eget innlegg her :)Ellers i hylla her står en stor, flott mugge fra Burleigh, i serien Blue Pheasant. Den var en julegave fra lille Peder, må si at den gutten allerede har svært god smak, og er flink til å handle gaver gitt...! ;) Har store, gode tekopper i samme serien, tror jeg må anskaffe meg mer fra Burleigh, de passer også godt sammen med de ensfargede Wedgwood-servisene jeg har.Har også flere vinglass stående her, de små er fra Lisbeth Dahl (er dessverre ikke å få lengre), mens de store er å finne i nettbutikken, veldig fin størrelse på dem. De flotte gryteklutene og kjøkkenhåndkleet er det den flinke mamman min som har heklet :)

Så det var en liten titt inn på kjøkkenet her, liker godt å ha noen slike åpne hyller, der man kan sette frem ting som man synes er fine, og ikke gjemme alt bak skapdører :) Har du åpne hyller på kjøkkenet ditt?

Ha en strålende torsdag! :)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott det så ut med hyllene dine. Nydelige ting du har der. Veldig fin den blå og hvite muggen.

liven sa...

Koselige saker på hyllen din synnøve :o) Leter etter min gamle mandelkvern...kan ikke skjønne hvor jeg har gjemt den!
Den er i blått!
Samler på dette burleigh serviset.....nå har to butikker om førte dette i Bergen lagt ned. Så nå må jeg på leting.....synest sønnen din har god smak ja :o)

ha en fin vårkveld :o)

Rikke sa...

Åh så fint!!
Er så lekkert når folk har det sånn på kjøkkenet sitt:)
Rikke

janne - kathrine sa...

Hei, hei.
Jeg liker veldig godt slike åpne hyller på kjøkkenet. Hadde veldig lyst på slike hyller selv på en hel vegg, men forslaget møtte dessverre stor motstand fra mannen her i huset :-)
Har allikevel fått lurt inn en liten hylle ved siden av stekeovnen, men det var ikke akkurat det jeg hadde planer om.

Ha en fortsatt fin kveld! Hilsen JK

Mitt hvite hus sa...

Så kosleig det var på hyllene dine SYNNØVE..

likte veldig godt den brune mønstrete muggen jeg...

og en slik mandelkvern har jeg også..

jammen har han god smka den lille prinsen din....


ønkser deg en fin pinsehelg..

klem O=)

Heims verden sa...

Det var noen koslige hyller og så utrolig mye fint:)

Ha en nydelig søndag!

Silje:)

Magiske pinnar sa...

Så fine og koselege kjøkenhyller du har!

Litt nysgjerrig på kvar du har kjøpt dei seks skålene som står på den midterste hylla på det første biletet. Dei var så utruleg fine i formen og fargane.

Related Posts with Thumbnails