søndag 21. juni 2009

En myrt i sommerstuaFor en liten stund siden fant jeg endelig en myrt, har hatt litt problemer med å finne det i blomsterbutikkene... Har sett de et par ganger, men de har av en eller annen grunn vært fryktelig dyre. Men så fant jeg endelig en på Plantasjen, til 149,-. Så da fikk den flytte inn på stuebordet :) Nå er sommerstua mer eller mindre på plass, det vil si at puter og blomster som hører sommersesongen til, har kommet på plass :) Er så lett å forandre hele uttrykket i et rom med så små grep...! Den blomstrete puten i bakgrunnen sydde jeg selv i fjor, en av de første jeg lagde :)Jeg har to rosa pelargoner i vinduskarmen, og de har vært så flotte...! På det meste tror jeg at jeg talte 12 blomster på den ene, så de har vært en fryd å se på :)I dag ble været etter hvert ganske fint, så vi dro en tur på et brukt- og antikkmarked i nærheten. Det var en del fint der, men alt jeg syntes var interessant kostet skjorta, så det ble ikke noen kjøp i dag dessverre...Neste uke er det meldt at sommerværet endelig kommer hit, så krysser fingrene for at det stemmer :) Ha en fin uke alle sammen!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var flott! Ei nydelig sommerstue. Det gjør seg godt å skifte puter, tepper og andre tekstiler. Myrten var også fin, for ikke å snakke om pelargoniene. Jeg har tre store i kjøkkenvinduet.

Hulda sa...

Glemte å si at jeg likte rabarbrainnlegget så godt! Så gammeldags og fint med den gamle vekta, stolen og håndkleet.

moa sa...

hei -
..elsker myrt!
nydelige bilder fra deg -
fortsatt fin søndag!

moaklem

Datt sa...

Den puta du sydde var supersøt, flinkis! :D

Jess, finværet kommer nestte uke, gleder meg, det skal bli deilig! :)

Josefine sa...

Heisan:)

Myrten var flott! Og stuen din er en lys sommerdrøm.... koselig med rosa pelargonier i vinduet. Ja nå får vi bare vente på sommerværet, klem

marte sa...

For en fantastisk sommerstemning. Fine bilder....nå skal jeg sjekke ut litt mere på bloggen din!! Ha en forsatt fin søndag. Stikker nok innom igjen jeg :)

Kine sa...

Sommerlig stemning i sommerstuen din!:) Myrten må utforskes,takk for tipset!!!Fin var den iallefall!
Ha en fin uke *klæm*

Related Posts with Thumbnails