onsdag 6. mai 2009

En gren



En dag her vi var ute og gikk tur, gikk vi forbi et flott tre som sto i blomst. Og jeg måtte selvfølgelig borti det treet, og ta med meg en gren hjem, hehe... Det var et stort tre da, så det vistes ikke at jeg hadde tatt med meg en liten del av det ;) Og så skal jeg nå avsløre min uvitenhet, for jeg aaaner ikke hva det er for noe... Først tenkte jeg at det kanskje var hegg, men den ser vel ikke helt slik ut...? Jeg tipper at det er noen av dere som helt sikkert vet hva slags tre dette dreier seg om :)



Fin var den i hvert fall, så jeg satte den i en vase, og den passet veldig godt foran tapetet vi har på den ene veggen bak spisestuen. Blossom Trail heter den, og den er fra Sanderson. Så da fikk jeg et flott stilleben med den lille blomstrende grenen foran tapetet som har mange blomstrende grener... :)



The other day we were taking a walk, and we came across a beautiful tree in blossom. I brought a branch home with me, and it goes really well with our wallpaper which is called Blossom Trail... :)

15 kommentarer:

moa sa...

vakkert...!

Mitt hvite hus sa...

Så vakkert Synnøve...kan desverre ikke hjelpe deg med navnet----
Nyt kvelden Klem O=)

Torunn sa...

Dårlig gjenkjennelsesevne på meg, men dette må veø være et frukttre????

Vakkert var det i allefall!

Klem

Hulda sa...

Så flott det var med den greina mot tapeten. Nydelige farger.

Crinoline sa...

Nydelig mot den fine tapeten.Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg,planter er ikke min sterkeste side.

by Siv sa...

Heihei Synnøve!
Lenge siden jeg har lagt igjen spor hos deg. Jeg har lest hvert innlegg, men ikke alltid jeg har tid til å skrive til deg...
Du er så flink med blomster!!! Imponert over alt du har lært deg, vi skal snart lage hage og jeg har ingen peil hmmm! heldigvis liker storelabben veldig å sysle med blomster :)
Utrolig flott tapet du har på veggen!
Nå er jeg ferdig med teppet endelig, men fikk det ikke så fint som deg... Men men det er godt med ting som unnagjort
Stor klemm fra oss

Tove sa...

Fy søren for et flott bilde!!! Det øverste bilde var jo reneste "kunstbilde":) Nydelig gren og kjempefin tapet også. Og når det gjelder grenen.. kanskje rett og slett et morelltre? det er vel de som blomstrer først, iallefall i hagen vår ( og vi har mange forskjellige frukttrær..) Men for all det, jeg er vel så langt fra noen hageekspert som man kan komme, så det kan jo være noe helt annet, hihi

klem

Magdalena sa...

så vakkert , Synnøve...
nydleige bilder du har tatt!

god maiklem, magny

Josefine sa...

Heisan:) Det ser ut som et frukttre...men litt usikker

Uansett var det helt nydelig i vasen din. Så herlig denne tiden hvor vi kan hente inn det ene kunstverket etter det andre:) Ha en fin kveld, klem

Synnøve. sa...

Hei Synnöve.
Trur kanske det er kirsebärtre.
Håper du finner ut av det til slut.
Klems Synne.

hvorfor ikke... sa...

helt NYDELIG! Jeg har tatt inn morelltreblomster, syntes det ligner på det. Vi har noen villmorelltrær i nærheten, de morellene blir så knøttsmå, så jeg forsyner meg med blomsterkvister!
Vakkert-vakkert-vakkert!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei du! For et skjønt bilde og tapeten var praktfull!!! Greinen ligner mistenksomt på plommetreet mitt, du har vel ikke vært her og rappet en grein, he he.
Klem

My little footprints sa...

Det var akkurat det jeg hadde tenkt til å skrive, det du selv skrev; Synes den passet veldig fint til tapeten i bakgrun! ;) Om man ser litt rundt seg og bruker av det man har, så er det ikke så mye som skal til før man kan gjøre noe veldig koselig ut av det, som du har gjort her ;)

n o r d i n g å r d e n sa...

GRATTIS NORGE TILL FÖRSTA PLATSEN MED BÄSTA LÅTEN I HELA MELODIFESTIVALEN OCH TILL ER NATIONALDAG IDAG! HEJA NORGE!!!!

Hallå där, så vackert, så enkelt.. den kvisten var så fin, men vad är det? Kan det vara Körsbär? Päron? Vackrare än hägg i af...

Ha en bra 17 maj!!! Mari.

Tante Polly sa...

For en nydelig tapet.. Hvor er den fra?

Related Posts with Thumbnails