søndag 30. desember 2012

Romjul


Ja her går romjulsdagene med til kos og avslapning, etter noen hektiske dager før jul... Og godt er det! :) Blir ikke tatt så mye "bloggebilder" om dagen, men tenkte at jeg i hvert fall kunne dele noen instagram-bilder om ikke annet :)

I år var det veldig gøy å bake kakemenn sammen med Peder, i fjor var han litt liten og ikke så veldig tålmodig, men nå syntes han det var veldig gøy, kjevlet ut deig og stakk ut figurer, flink og tålmodig! :) Fant fine Dalahest-former på Jernia, så de ble en ny figur blant kakemennene i år!
Jeg pleier som alltid å pakke inn julegavene selv, synes det er en koselig ting å holde på med kveldene før julaften, da er det på med julemusikken, og frem med gløggen og pepperkakene :) Velkommen julestemning sier jeg da!
Og så bakte jeg lussekatter til Peders bursdag (som er på Luciadagen 13. desember), i år var jeg takk og lov heldigere med deigen enn i fjor, da ble de ikke så fine... :/ Men i år ble de ikke så verst :) Tenkte jeg skulle vise litt bilder fra 3-årsdagen til Peder etter hvert, i år var det sjørøvertema, ikke så rent lite populært blant gutter på hans alder om dagen har jeg skjønt... ;)


Og så tok vi så klart bilder til årets julekort også, veldig artig å ha to gode gutter å ta bilde av i år :)) Selv om ikke hele fotograferingen gikk helt som planlagt (ref bildet av lillebror under her, hehe) så er det vel slikt man må regne med underveis, hoho! ;)


Og nå er det jammen meg nyttårsaften i morgen, iiik! Tiden går litt fortere enn jeg liker for øyeblikket, men det er det jo ikke så mye å gjøre noe med... Man merker kanskje det ekstra godt når man har en liten baby, da er det så tydelig hvor fort de vokser...!


Ha en fin søndag du som titter innom, og en fin siste dag i 2012 i morgen... Vi blogges i det nye året :)
Related Posts with Thumbnails