torsdag 17. mai 2012

HIPP HIPP!

Hipp hipp hurra for en fin dag! Vi fikk ikke noe sol her hos oss i dag, men regnet holdt seg utrolig nok unna helt til nå, så det får vi nok si oss fornøyd med, siden det opprinnelig var meldt regn hele dagen... :)


Vi har feiret dagen sammen med familie, og Peder gikk i barnetog for første gang, det var stas kan dere tro :) Ellers har det gått i god mat, is og kaker, og jeg lagde pavlova, i år som i fjor :) Det er jammen meg en god kake altså...! Og ikke vanskelig å lage heller :)


Og så må jeg bare ta med dette bildet av Peder, (for anledningen antrukket i onkelens 30 år gamle matrosdress!) det var stor stas med trompet og fløyte, og man kan vel ikke si noe på innsatsen her...? Vel blåst, lille venn! Hihi...

Hvordan har du feiret dagen?

fredag 4. mai 2012

GLADE VÅRFARGER OG MØNSTERMIKS!

Nå er det vel ikke lenger noen tvil, våren har kommet til de fleste steder i landet! Våren har kommet til Lille Maison også, blant annet i form av herlige interiørartikler i glade farger og mønstre. Vi har også et par nyheter til hagen, som den lekre kurven med hageredskaper, og en flott hengekøye i de herligste farger! (til en like herlig pris, førstemann til mølla...!)

Kanskje du også har kjent behovet for å få litt mer farge inn i interiøret...? Du er hjertelig velkommen inn til en hyggelig handel i nettbutikken, vi er åpne døgnet rundt :)



1. TEPPER BOMULL kr 190,-  2. BÅND PÅ RULL kr 160,-  3. BOKS, BIRDS kr 60,-  
4. HENGEKØYE kr 290,-  5. KNOTTER kr 35,-  6. KURV MED HAGEREDSKAPER kr 580,-  
7. PUTE kr 320,-  8. VATTEPPE kr 1300,- 
Related Posts with Thumbnails