tirsdag 22. februar 2011

TIL SALGS!


Men det er ikke denne buketten dessverre! Beklager å måtte skuffe dere, hehe... Denne hadde jeg på stuebordet da fotografen kom for å ta bilder forrige uke, og nå ligger vår kjære leilighet ute for salg! Det er jammen ganske vemodig også, men slik er jo livet noen ganger, og vi gleder oss veldig til å flytte hjem :)

Det er en kjempekoselig leilighet i en flott tømmervilla, med supre naboer, terrasse og felles hage, rett ved stasjonen og kun 10 min inn til Oslo :) Så nå er det bare å løpe og kjøpe! Evt kanskje tipse noen du kjenner som kunne vært interessert, og som virkelig burde løpe og kjøpe ;)

Annonsen på Finn ser du her

lørdag 19. februar 2011

Bogstad Gård


For et par helger siden hadde vi besøk av Peders mormor og morfar, og da benyttet vi anledningen til å besøke Bogstad Gård på søndagen :) Den dagen hadde de åpen gård, så vi fikk sett på alle dyrene! Der var det kyr og kalver, og hester som gikk ute, samt at man kunne sitte på med hest og kjerre en runde rundt gården. Masse å se på for en liten gutt! Det var veldig stas å få komme helt inntil en av kyrne i innhengningen der, og han var ikke mye redd, hihi...



Innendørs hadde de også geiter og sauer, griser og høner, Peder både skvatt litt og hvinte av glede over en av sauene der som var spesielt snakkesalig og høylytt, hehe! Det var ganske kaldt den dagen, så heldigvis fikk vi tilslutt bord inne i kafeen (det var ganske fullt der...!), og fikk kose oss med noe varmt og drikke og nystekte vafler :)


Kan absolutt anbefale en tur dit, hver tirsdag baker de også brød i den gamle steinovnen der, som de selger etterpå, nam! Kunne tenkt meg tilbake på sommerstid også for å se gården på en annen årstid... Her kan du lese bl.a om hvordan du kommer deg dit, om du kunne tenkt deg å besøke gården :)

Fortsatt god helg til deg som titter innom!

søndag 6. februar 2011

Et lite tips...

...til oppbevaring, og jeg henger meg på NIB's februar-utfordring! Mange flotte bidrag der, bl.a. til vaskerom og garderober, masse smarte tips å plukke opp der :) Dette er mer et småtteri-tips, men man trenger jo oppbevaring til slikt også!


Disse står på Peders rom, og er rett og slett tomme hermetikkbokser som jeg har limt fint papir rundt. Disse to har i sitt tidligere liv vært bokser med hermetiske tomater, men etter grundig rengjøring og litt lim, fungerer de nå kjempefint som oppbevaring til blyanter og pensler. Man kan jo bruke dem til annet småtteri også, og så klart variere stilen etter hva slags papir man velger :)


Jeg har alltid masse fint papir liggende, jeg pleier bl.a. å hamstre på Papirgalleriet på Norway Designs i Oslo, favoritten ;) Så jeg prøver alltid å finne på ting jeg kan gjøre med det flotte papiret, og disse søte syntes jeg passet så fint til denne bruken på Peders rom :)

(Kulerammen er fra IKEA, bokstavene fra Panduro, og den lille Hoptimisten (som forresten står for en av premiene i utfordringen!) var en gave fra Peders mormor på ferie i Danmark i fjor :)

God søndag!

torsdag 3. februar 2011

FLYTTING = FLYTTESALG!



Ja, det stemmer, vi skal flytte!! Vi har tatt steget, og kjøpt oss hus, og flytter til min hjemby Molde! Det er både gledelig, spennende og ikke så rent lite nervepirrende, hehe... Etter nesten 14 år i andre byer (og land), er det jammen forbundet med ikke så rent lite spenning å skulle flytte hjem til det fagre nordvestland...!


Men vi gleder oss veldig, og dere kan tro at det spinner rundt i hodet mitt nå, med maling, møbler og tapetprøver, jeg har selvfølgelig innredet hele nyhuset 110 ganger i hodet allerede, hoho... Blir nesten litt smågal, så mange valg, så mange muligheter!! Er vel en underdrivelse å si at jeg gleder meg ;) Og ikke minst, så gleder jeg meg til å ta dere som leser bloggen med på ferden, om dere vil bli med!?




Men, det betyr jo også så klart at nettbutikken Lille Maison blir med på lasset! Det lasset vil vi gjerne gjøre så lite som mulig, så om dere vil hjelpe til med å lette lasten, er det store muligheter for å gjøre gode kupp nå, det er nemlig nå stort flyttesalg og 30% på alle varer i nettbutikken, (bortsett fra kategoriene Keep Calm, kuriosa og bøker) her gjelder førstemann til mølla altså...!

Det betyr jo også da at nettbutikken blir liggende litt i dvale akkurat i flytteperioden senere i vår, men vi gleder oss stooort til å åpne den igjen etterpå, med god plass til mer varer og flotte nyheter!

Nei, jeg får gå tilbake til tapetprøvene mine, hihi... God torsdag til alle som er innom!

Related Posts with Thumbnails