torsdag 22. april 2010

Tadaaaa!



Se hva jeg har laget! Hihi, stolt som en hane ;) Jeg har strikket vaskekluter! Og det er jammen en bragd for meg som ikke har strikket noe som helst siden vi lærte rett og vrangt på barneskolen... Men mamma tok et lite kurs med meg sist hun var på besøk, og nå holder jeg på med et kjøkkenhåndkle, pluss at jeg har laget disse vaskeklutene i forskjellige farger da. En liten svenneprøve kan man si! De er strikket i et fint bomullsgarn, og jeg likte disse fargene ganske godt, vaskekluter til kjøkkenet trenger ikke bare være i knallfarger :)



Og denne nydelige muggen fikk vi inn i nettbutikken her om dagen, og den fant på mystisk vis veien inn på kjøkkenet vårt, skjønner virkelig ikke hvordan det skjedde...! ;) Liker veldig godt fargene og rosemønsteret på den, nostalgisk og flott!



Her tar vi helg nå, bestemor til lillegutt kom seg endelig nedover uten vulkanproblemer, så her skal vi bare kose oss i helgen :)

God helg alle sammen!

søndag 18. april 2010

Lille loppevenn



I går var lille vennen her med mamman sin på sitt livs aller første loppemarked! Og mange flere skal det nok bli, hihi... Fant ikke noe særlig spennende der, men kanskje neste helg!

Her har det vært sol og fint vær i dag, og jeg og en venninne har vært og handlet litt blomster, så nå er vårfølelsen virkelig på plass, herlig...! Ingen vulkanskyer i sikte, selv om de har laget trøbbel allikevel, lillegutts bestemor fra nord skulle komme på besøk til helgen, men det ble da ikke noe av... :( Får håpe flyene er i lufta igjen til neste helg, så blir det kanskje besøk da, det gleder han seg veldig til :)

Ha en fin uke!

torsdag 15. april 2010

Vårfornemmelser!

Gå ikke glipp av vårens herligste nyheter fra Lisbeth Dahl!

Nye varer er nå på plass i nettbutikken Lille Maison, ta en titt innom og se under nyheter, der finner du varene som kan bringe vårfornemmelser inn i ditt hjem... :)



Flotte tekstiler og toalettvesker i duse mint- og pudderfarger, helt riktige denne våren...



Lekre vaser og glassartikler med harlekinmønster...


Nydelige og nostalgiske puter og oljelamper, gir koselig vårstemning i hjemmet...



Vi har også fått en ny kategori, se under Knotter og knagger for vårt utvalg der.



Vårens lekreste nyheter får du til best pris hos oss... :)

Velkommen!

Related Posts with Thumbnails