mandag 29. mars 2010

Litt gult



Litt gult må det jo være til påske! Disse små påskeliljene står oppå skapet i stua, sammen med den flotte gamle globusen, som er et funn fra mormors kjeller :) Ellers blir det ikke pyntet så mye her hjemme i huset, siden vi reiser på påskeferie denne uken.



Men litt er det jo, jeg fant disse påskeeggene på den lokale bokhandelen her, syntes de var så søte at jeg kjøpte et par til Peder... De ser litt gammeldagse og nostalgiske ut synes jeg :) Han er jo litt i minste laget for påskegodter enda, så det er ingenting i dem ;) Men de er jo så fine, så de får så klart stå fremme til pynt...



Så her pakkes det da til påskeferien nå, det er jammen mye mer man skal huske på og planlegge og pakke når man skal reise avgårde med en liten gutt i bagasjen...! Får håpe vi husker alt vi trenger, hehe... Så da gjenstår bare å ønske god påske herfra, denne lille blide karen gleder seg noe innmari til å besøke mormor og moffa på nordvestlandet, og det gjør vi også :)



God påske!

fredag 26. mars 2010

Vår babybay



Hei hei alle sammen! Takk for koselige kommentarer på mitt lille innlegg under her, jeg er langt i fra noen poet akkurat, men man sitter og gjør seg noen tanker under disse nattmatingene :) Jeg er jo ofte trøtt som en strømpe om dagene på grunn av dem, men samtidig så tror jeg nok det på en måte blir litt trist, når denne tiden er over også... Kall meg gal, hihi! Skal jo bli godt å få sove en hel natt gjennom etterhvert også da, ingen tvil om det ;)



Når vi først er inne på natt og søvn her, tenkte jeg at jeg kunne vise dere sengen vi valgte til lillegutten vår. Det er en såkalt babybay-seng, og den var en gave fra snille besteforeldre i nord :) Vi har ikke angret et sekund på at vi kjøpte denne. Den er så utrolig praktisk, den er laget slik at den har kun tre sider, og hektes på vår seng, så det bare er å strekke ut hånden om man må gi smokken osv, man slipper å stå opp. Veldig greit å ha ham så nærme synes jeg :) Den ser jo fin ut også, og passet ganske fint inn på soverommet.



Denne sengen kommer han vel til å ligge i så lenge han sover på samme rom som oss, og når han etter hvert skal inn på eget rom, blir det en ny og større seng. Oppi sengen her ligger han på et deilig soveskinn fra Nøstebarn, det var en gave fra mormor, og oppå det ligger han godt virker det som... Sover som en engel om natten gjør han i hvert fall :)

Og vips, så var det helg igjen, skjønner ikke hvor tiden blir av...! Ønsker dere alle en god en :)

fredag 19. mars 2010

I stille natt


I stille natt, du og jeg
hviler på mammas skulder
ingen våkne, bare troll og hulder

I stille natt, du og jeg
trygt og godt i mammas arm
din lille kropp tung og varm

I stille natt, du og jeg
alt føles så endeløst fredelig
kan øyeblikket vare evig

I stille natt, du og jeg
kjenner den rolige pusten går
elskede lille gutten vår

I stille natt, du og jeg
de eneste to i verden
glemmer aldri denne ferden

med deg


God helg alle sammen! :)

fredag 12. mars 2010

The 70's show!



Her hos oss er det det rene 70's show om dagen...! Da vi fikk besøk forrige uke, hadde mamma med seg disse flotte stoffene, må si de gir meg skikkelig flashback til barndommen min på 70-tallet :) Det er gamle sengetøy, som jeg har tenkt å bruke i et lappeteppe. Jeg har jo ikke spesielt mye av slike farger her i huset ellers, men på det som skal bli lillegutts rom kommer nok dette til å passe veldig bra! Jeg har aldri prøvd meg på å sy lappeteppe før, så jeg håper resultatet blir til å leve med... ;) Jeg har kjøpt noen fine stoffer fra Stoff & Stil også, som passer til disse gamle, og jeg liker tanken på at de gamle dynetrekkene fra barndommen min får nytt liv i et lappeteppe på hans rom :)



Mamma hadde også med seg noen gamle klær, er ikke disse dressene flotte?? De er faktisk kjøpt i USA, på Sears på 70-tallet en gang, og både jeg og min bror brukte disse da vi var små bebbiser :)



De er jo bare så kule, og skikkelig i tiden vil jeg tro, nå som det er så poppis med retro-klær til barna... Det er til og med en liten bambi sydd inn på den ene ;) De er litt for store enda, men jeg gleder meg veldig til Peder kan bruke disse!




Tenk at det er fredag igjen...! Tiden går om mulig enda fortere nå som vi har en liten baby i hus :) Vi har ikke store ambisjoner for helga, jeg skal møte en venninne på kafé på søndagen, og det er mulig vi tar oss en tur for å se på ny seng... Vi er så lei av knirkesenga fra ikea, og det har skjedd mer enn en gang at lillegutt våkner når vi legger oss, pga at den hersens senga bråker slik...! Forferdelig irriterende, knirkesenga kan du lese mer om her om du vil ;)



Har du noen spennende planer for helgen?

Ha en strålende helg alle sammen! :)

tirsdag 9. mars 2010

En liflig duft...



...sprer seg i stuen her, og den kommer fra denne planten. Jasminum heter den visst, ikke bare ser den fin ut, men blomstene på den lukter helt fantastisk...! Håper jeg klarer å holde liv i den en stund ;) De fine blomsterserviettene har jeg kjøpt på Åhlens.



Her er det strålende sol i dag, det drypper fra smeltende snø, og for første gang har jeg trillet tur på veier med bare flekker fri for is :) Har et lite håp om at våren kanskje er på vei nå...

Ha en fin uke!

Related Posts with Thumbnails