tirsdag 22. desember 2009

Den største julegaven



Hei alle sammen! Det har blitt en liten bloggepause her, da vår lille familie på to endelig ble til en liten familie på tre... :) 10 dager over termin, på Luciadagen 13. desember, kom vår nydelige lille Peder til verden... Så her går nå dagene med til kos og til å bli kjent med den lille gutten vår, det blir ikke tatt så mye interiørbilder om dagen, hihi ;)



Ønsker dere alle gode bloggevenner og lesere av bloggen min en herlig jul, her skal vi bare nyte dagene fremover, og vår første jul som en liten familie :)

GOD JUL!

fredag 11. desember 2009

Årets julegaver



Årets julegaver er for lengst unnagjort her, siden jeg ville slippe og gå rundt høygravid på juleshopping... ;) Men nå når lillegutten lar vente på seg, hadde jeg jo tydeligvis litt bedre tid enn jeg trodde, hehe...



Men men, å pakke inn julegavene er uansett noe jeg koser meg med hvert år, da er det på med julemusikken og frem med alt stæsjet og gløggen og pepperkakene :) Hvert år før jul drar jeg på Papirgalleriet i Oslo, og kjøper mesteparten av julepapiret der, jeg synes de har sååå mye lekkert papir! Vanskelig å velge blant alt det de har der...



I år har jeg supplert med papir fra Panduro også, greit til de største gavene, da det andre papiret kun kommer i ark. Enkle virkemidler i år også, hyssing i forskjellige farger, og enkle pakkelapper til. Papiret er så fint i seg selv, at pakkene ikke trenger så mye stæsj ellers synes jeg :)



Nå skal jeg ta meg en liten titt på bloggene rundt omkring, er jo bøttevis med inspirasjon og hente til jul, blant alle de kreative sjelene her inne :)

God helg alle sammen!

Related Posts with Thumbnails