fredag 24. april 2009

Vårnyheter fra Danmark :)



Klikk på bildet for å se det større.

Varene finner du i nettbutikken :)

God helg!

søndag 19. april 2009

Et lite fuglebur


En dag tidligere denne uken ringte det en hyggelig dame fra nrk, som gjerne ville se på et fuglebur jeg har i nettbutikken. De var på utkikk etter bur i den stilen, til en innspilling de holder på med nå. Jeg ble jo kjempenysgjerrig, og da hun kom, viste det seg at de trengte det til innspillingen av Harry og Charles, en miniserie som handler om livet til Carl og Maud i perioden frem til de ble kong Haakon og dronning Maud av Norge. Maria Bonnevie er blant skuespillerne, hun spiller Maud.


Bilde: nrk.no

Serien skal vises på tv rundt juletider tror jeg. Det blir nok flott, og jeg er veldig glad i slike kostymedrama... Damen fra nrk tok i hvert fall med seg fugleburet, så jeg må nok få med meg denne serien, og se om jeg ser en fornøyd pip-pip sitte i sitt "kongelige" fuglebur, hihi... :)

tirsdag 7. april 2009

Loppefunn og loppesukk



Hei alle sammen! Dette blir bare et kjapt innlegg før vi drar avgårde på påskeferie :) Viser et par former jeg fant på loppemarked forrige helg. Har lenge lett etter slike, synes de er så fine å henge på veggen. Vet ikke om de skal henge akkurat der, men på kjøkkenet må det jo bli :)



Dette var forøvrig det eneste jeg fikk med meg fra loppemarkedet, det var ikke noen fornøyelse å være der...! Jeg har aldri sett så mye folk på loppis før, og det tok jo helt av! Folk dyttet og var fremme med albuene, en dame jeg sto ved siden av, holdt på å bli dyttet over et bord der hun sto og tittet på noe. Hun sa heldigvis klart og tydelig fra hva hun mente... Så jeg orket rett og slett ikke være der mer, så vi dro etter en 10 minutters tid. Synd at det skal være slik, tror nok jeg må lete etter alternative måter å finne lopper på... ;)

Så det var et lite hjertesukk, nå kommer et stort hurra! for at vi reiser hjem på påskeferie :D



GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

lørdag 4. april 2009

Keep calm litt til... :)



Da har vi ENDELIG fått Keep calm-plakatene i salg i nettbutikken! Det har tatt litt tid å finne et trykkeri som kunne trykke dem opp i bra nok kvalitet, og til en ok pris... Men nå er vi i mål, så til de som har ventet, er det bare å ta en titt hos Lille Maison nå, og velge mellom 7 forskjellige farger, noe for enhver smak... :)




God helg alle sammen!

Related Posts with Thumbnails